Elmagyarázná nekem valaki, hogy mitől szörnyűbb a helyzet Bécs X. kerületében, mint Budapest VIII. kerületében?
Budapest, Józsefváros:
https://www.youtube.com/watch?v=CfzcKHBz_kM
Bécs, Favoriten városrész:
https://www.youtube.com/watch?v=OS0d3S0nnuU
A Fidesz azt állítja, hogy borzalmas a helyzet Nyugaton, hogy ezt bebizonyítsa, elment a miniszterelnökséget vezető miniszter Bécs "gettójába", hogy megmutassa nekünk, hogy milyen szörnyű is ott a helyzet.
Nem tudom, ti mit láttok, de nekem úgy tűnik, hogy eléggé pörög kint a gazdaság. Lázár szerint szegény, koszos, lepukkant és veszélyes Bécsnek ez a része, mégis ott van a háttérben DM, Humanic, Karaca, Libro, Meki, Burger King, Palmers, Foto Center, és még számtalan üzlet.
Az említett budapesti városrészben meg mi van? Egy kisbolt, és egy Soproni söröző kiskocsma?
Továbbá a közbiztonságot illetően, én személy szerint 20-szor, de akár 50-szer vagy 100-szor is végigsétálnék a videón látható bécsi városrészen, mint a másik videón látható budapestin... nem tudom ti, hogy vagytok vele.
Az utcák tisztaságát illetően is enyhén Bécsben jobb a helyzet...
Szóval most mindenféle előítélet nélkül, mi az ami a Fideszesek szerint élhetetlen Nyugaton? Vagy mi az ami miatt elrettentő példa lenne Nyugat? Csak azért mert néhány nő fején kendő van?
Hát az ott Bécsben nem Nemzethy! És nem is Magyar! Meg nem is Keresztyén!
Tehát démonlények élnek ott!
Ez mondjuk igaz.
A magyarok elég durván tudják tolni, ha életkörülményekről van szó. A patkány rágja a nagylábujját a kórházban, de még mindig a migráncsoktól retteg, amiket az életben nem látott.
Segítek értelmezni Lázár videóját, mert nyilván az értelmi képességeid nem engedik meg, hogy valós képet alkoss róla.
Alaptézis: Bécs egy szép tiszta, élhető város volt a török/egyéb (nem európai országokból érkező) migránshullám előtt. Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Aztán egyre több migránst engedtek be és érezhetően romlottak a körülmények.
Nem arról volt szó, hogy Bécs egy rakás kaki Magyarországhoz képest, hanem arról, hogy ott bizony romlottak a körülmények.
Magyarországon a rejtett erőforrások már igen régen itt vannak, képtelenség integrálni őket és a migránsok csak tovább rontanák a helyzetet, ugyanis itt messze nincs annyi pénz az integrációra, mint pl Ausztriában vagy Németországban.
Tetszik érteni?
Van személyes tapasztalatom, 4 éve Bécsben élek. Pontosan úgy van ahogy előttem írták, itt korábban lezáratlanul lehetett hagyni a bringát a bolt előtt, ki lehetett engedni a gyerekeket felügyelet nélkül a térre játszani, nem volt minden héten késelés.
Ehhez képest rohadt nagyot romlott a helyzet. Nyilván ha ide szakad x 10 ezer afrikai, azok nem veszik fel az európai mentalitást a határ átlépésével. Vannak civilizációs különbségek, nő a bűnözés is.
Erről az index is írt, csak hogy ne kormánypárti oldalt hozzak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!