Ha sok embert idegesít az LMBTQ, akkor jogosan lehet fikázni?
Figyelt kérdés
A legtöbb embernek szerintem nincs baja a melegekkel, a transzok esetén már kisebb az elfogadás, de azokkal sem foglalkoznának, ha nem lenne ennyi reklám meg média hype körülöttük. Viszont amikor Pride van meg folyamatos érzékenyítés, vonaglás, nyílt smárolás, szivárvány családok reklámozása, drag queen show-k, akkor az kontraproduktív, mert sok emberben feszültséget generál és akarva akaratlanul csúnyákat fog mondani rájuk. Minden akciónak van reakciója.dec. 13. 12:54
11/16 anonim válasza:
Amúgy ja! Az a homo, aki más gatyájában turkál.
szájer józsi írta a melegellenes törvényt. Ki is derült az igazság.
12/16 Gál Gábor 2024 válasza:
Mindent jogosan lehet fikázni, csak ne hazudjunk.
13/16 anonim válasza:
Azért tart itt a társadalom, ebben a szolga-bántalmazó rendszerben, mert olyan, mint érzékenyítés szitokszó.
A buta, tuskó embereket nevelni kellene, nem pedig az ő szintjükre lehúzni mindenkit!
14/16 anonim válasza:
Fikázni sem érdemes, mert azzal is a "felszínen" tartod a semmit!
15/16 anonim válasza:
Kritikát megfogalmazni ér (kulturáltan!!!), de a fikázás nem ez a kategória.
16/16 gabor49 válasza:
engem nem zavar mivel én is bi vagyok 50/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!