Mit szólsz ahhoz, hogy az ügyészség jogilag téved, amikor azt mondja, hogy mégsincs elévülés Till Tamás gyilkosa ügyében?
Figyelt kérdés
Holott van. Az ember jogszerűen nem büntethető.dec. 12. 22:46
1/33 A kérdező kommentje:
Legalábbis a gyilkosság miatt nem.
dec. 12. 22:47
3/33 Justinianus válasza:
Mármint abban, amit eddig mondott.
4/33 A kérdező kommentje:
De igen, ha este már Hack Péter után Tuzson Bence miniszter is azt mondta, hogy a büntethetőség igenis elévült. És én is ellenőriztem, nekik van igazuk.
dec. 12. 23:10
5/33 anonim válasza:
Nem csodálkoznék rajta. Nekem polgármester ügyem van, félév után derült ki, hogy a bìrósági dolgozók "elnézték" az adósom címét, ez idő alatt többször rájuk telefonáltam, hogy biztos, hogy ott lakik-e, mert én más címet tudok, azt mondták lekérdezték a lakcìm nyilvántartásban. Hétfőn meg kiderült, miután a jekenkori lakos panaszmodott,hogy elnéztém és már 18 éve kijelentkezett arról a címről. És ezek akarnak béremelést....
6/33 felkelhetetle válasza:
Én örülök neki, hogy nem talán nem marad következmény nélkül egy ilyen történet.
Ezt az elévülés dolgot amúgy is baromságnak tartom, főleg egy ilyen kaliberű ügy esetén.
Egyébként meg ez nem egy jogálam, a politika felülírja a jogot, addig csürik-csavarják míg nem a kormánynak megfelelő döntés születik, de ebben az ügyben ez talán nem is akkora baj.
7/33 A kérdező kommentje:
6:
Azért ehhez a bíróknak is lesz pár szavuk.
dec. 13. 00:05
8/33 felkelhetetle válasza:
7
Hát igen, mi híresek vagyunk a kormánytól független bírókról...
Ez már egy politikai ügy, meg kell nyugtatni a közhangulatott, erről szól az egész.
9/33 anonim válasza:
Leírtam már tegnap este hogy tévednek. Elég szégyen hogy öt elemivel nekem kell oktatnom képzett jogászokat és még nem vonták vissza a diplomájuk.
10/33 anonim válasza:
"Én örülök neki, hogy nem talán nem marad következmény nélkül egy ilyen történet."
Épp ezért vették újra elő. Csak a jognak nem így kéne működnie hogy te minek örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!