A fidesz maga terjeszti az lmbtq propagandát?
Lásd Szájer József nagy reklámot kapott visszatérése, Bese Gergő, valamelyik nap meg a TV2 propaganda tévén jött szembe az a szőke kirúzsozott szájú influenszer gyerek.
Ezek állandóan bort isznak és vizet prédikálnak?
"alamelyik nap meg a TV2 propaganda tévén jött szembe az a szőke kirúzsozott szájú influenszer gyerek."
magyar péter?
Nem, a b.zeránsok maguk, meg a széplelkű liberálisok. Meg a disney, netflix, kismillió reklám, stb.
A telex médiamunkásai recskáznak arról fantáziálva, mint csinálhatnaka fideszesek.
Na meg, ti, homár bolsi szavazók.
Én már régóta mondom, hogy Magyarországon fityisz meg a mihasznák borzalom terjesztik leginkább az LMBTQ-t meg a Woke-ot.
Mivel nem nézek semmilyen streaming-es dolgot és nem is érdekel ilyesmi én előtte csak ettől a két párttól hallottam ezeket folyton.
Mondjuk a fidesz tele van melegekkel, a mihasznák is valószínűleg (egy kutya a két párt), ami engem nem is zavarna. De a képmutatás igen. Olyan ne prédikáljon valami ellen, aminek saját maga is részese, titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!