Téged hol talált meg ez a nemváltó műtét propaganda,amit a fidesz terjesztett?
"a nemváltó műtét propaganda,amit a fidesz terjesztett"
A Fidesz nem terjesztett semmiféle nemváltó műtét propagandát. Éppenhogy ellene voltak a nemváltó műtétek propagálásának, ezért hoztak bizonyos intézkedéseket.
"mi volt az értelme?"
Ami a zárnak a lakásod ajtaján, a kertkapun a lakatnak, stb.: megelőzés.
"Éppenhogy ellene voltak a nemváltó műtétek propagálásának, ezért hoztak bizonyos intézkedéseket."
Hogy lehet olyasvalami ellen lenni, ami nincs is Magyarországon? Mármint már több mint 1 éve kérdezgetik újságírók a kormányt, hogy ugyan mondjanak már egy példát, de valahogy sosem sikerül. Bezzeg nyugaton, ha egy lepke fingik, azt is el kell fogadni hazai precedensnek...
Én idén már négyszer váltottam nemet. Nem tudok ráunni. Augusztusra vagyok beírva újabb műtétre, most rakatok be nagy ciciket és nagy heréket is.
Engem az ovis gyerekszemélyem győzött meg róla, hogy operáltassam át magam, miután megnéztük Az oroszlánkirályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!