Fideszesek (valódi liberálisok), ti propaganda miatt terjesztittek hogy Németország "hanyatlik" vagy komolyan azt is gondoljátok?
Figyelt kérdés
Németországban állitólag a fidesz szerint mindenki már megfagyott, mindenki retteg a késsel szaladgáló migránsoktól, a fél ország homoszexuális vagy transz, a boltokban "cserekereskedelem" folyik és hasonló hülyeségek.2022. dec. 21. 17:03
1/16 anonim válasza:
Németországban igen komoly problémák vannak, a német sajtó szerint is. Igaz ez az egészségügy helyzetére, az elszállt rezsiárakra, a haderő állapotára, a puccskísérleti próbálkozásra és ezer más dologra.
2/16 anonim válasza:
Balosok (valódi ellenzékiek) ti magatoktól vagytok debilek, vagy maradt még a 3 milliárdból és megfizetik nektek?
3/16 anonim válasza:
Fideszes vagyok, én nem terjesztem, ötször annyit keresnek mint mi tehát sokkal jobb helyzetben vannak, ennyi.
4/16 anonim válasza:
Nem keresnek 5x annyit, inkább 3x annyit.
5/16 anonim válasza:
A fideszeseknek fogalmuk sincs hogy működik a világ. A saját kocsmáján és az M1-en túl nem látnak semmit. Kb olyan mintha a kutyádat kérdeznéd milyen az élet az utca végén lévő házban.
6/16 anonim válasza:
Legalább életükben egyszer jönnének ki Németországba és néznék meg, hogy működik most az ország.
7/16 anonim válasza:
#6 na mesélj. Hallgatlak Münchenből.
8/16 anonim válasza:
7: Nem mesélni kell, a valóságot kell meglátni!
Ez nem a primitívek műfaja, úgyhogy téged ez nem érint!
9/16 anonim válasza:
Németország mára egy harmadik világi putri szintjére korcsosult.
10/16 anonim válasza:
Bár nem vagyok fideszes, de itt élek és látok némi hanyatlást...pl.a gyerekek fele a sulikban, óvodákban külföldi, most behozzák a Bürgergeld-et ami még több ingyenélőt jelent majd mivel aki képzetlen minimálbérért dolgozik annak nem fogja megérni elmenni dolgozni, hogy ennek hosszútávon milyen hatása lessz azt majd par év-évtized mulva meglátjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!