Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások gondolkodnak néha?

Tiszások gondolkodnak néha?

Figyelt kérdés

Tiszások szemében Magyar Péter a messiás. Nekem ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:

Két évvel ezelőtt még mocskoltátok Petit, mondván NER lovag, olyan pozíciókat tölt be amit nem érdemel meg. Ez kicsit se gond?

Néhány hónapja még a Fidesz belső köreiből voltak a barátai. Vagy akkor volt hazug és becstelen vagy most amikor sokéves barátságot tagadott meg. Ez se gond?

Tényleg elhiszitek, hogy egy “diktátort” a legbelső körből kilépett volt span fog megbuktatni? Tényleg elhiszitek, hogy ezt engedik?

Ha Peti ekkora messiás lehet mert kiugrott a Fideszből, mi lenne ha pl. Rogán is kilépne és Tiszás lenne? Őt is bálványoznátok?

Nem baj, hogy eddig minden fontos pontban hazudott Peti?

-“nem leszek politikus”

-“nem veszem át az EP mandátumot”

-“nem bújok a mentelmi jog mögé”

-“nem társulok a baloldallal”

Nárcisztikus idegbeteg nímand, még Jakab is normálisabb volt nála, pedig az egy zsák krumplival szaladgált mint egy gyagyás.

dec. 11. 19:47
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
76%

A 47. és 49. Hozzászóló vagyok.

Attól tartok, kicsit felületesen olvastad a válaszaimat.

Mint jeleztem, néhány elgépelés és egy-egy lemaradt idézőjel szárad a lelkemen, de ha a teljes szöveget elolvasod, ki lehet következtetni, hogy a hozzászólásom minden volt, csak nem Orbán magasztalása.

dec. 16. 12:15
 52/57 anonim ***** válasza:
#51 Ez való igaz, mea maxima culpa. Sajnos félreértettük egymást, ezért elnézésedet kérem, illetve mondhatni teljes mértékben egyetértek veled.
dec. 16. 14:32
 53/57 anonim ***** válasza:
76%

#52 semmi gond, félreértés volt, tisztázódott.

És köszönöm!

dec. 16. 14:56
 54/57 anonim ***** válasza:
76%
#53 Szintén köszönöm az észszerű hozzáállásodat. Ritka itt az ilyen.
dec. 16. 15:16
 55/57 A kérdező kommentje:

A következő választások után kérem írjatok ide. Kíváncsi vagyok, mennyire lesztek kikészülve az újabb Fidesz győzelem után!

🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

dec. 24. 15:23
 56/57 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi narancs után én is kíváncsi leszek, te mennyire leszel kikészülve ha nem győz a fidesz.
dec. 24. 15:53
 57/57 anonim ***** válasza:
85%
#55: Én nem leszek kikészülve. Nem szimpatizálok a Fidesszel, de alapvetően nincsenek megélhetési problémáim, mert azt az életem során megtanultam, hogy bárki van hatalmon, nem a politikusok fognak nekem segíteni, hogy nekem jobb legyen. Azok meg, akik rendületlenül szavaznak a Fideszre, közben már a párizsis zsemlét se tudják megvenni a boltban, 20 éves autóval járnak, fizetik a horror áru albit négyen szoronkodva egy szobában vagy négyen vagy épp éhen halnak a 100ezer forint nyugdíjukból - ha ez jó nekik - szavazgassanak a Fideszre, megérdemlik.
dec. 24. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!