Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások gondolkodnak néha?

Tiszások gondolkodnak néha?

Figyelt kérdés

Tiszások szemében Magyar Péter a messiás. Nekem ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:

Két évvel ezelőtt még mocskoltátok Petit, mondván NER lovag, olyan pozíciókat tölt be amit nem érdemel meg. Ez kicsit se gond?

Néhány hónapja még a Fidesz belső köreiből voltak a barátai. Vagy akkor volt hazug és becstelen vagy most amikor sokéves barátságot tagadott meg. Ez se gond?

Tényleg elhiszitek, hogy egy “diktátort” a legbelső körből kilépett volt span fog megbuktatni? Tényleg elhiszitek, hogy ezt engedik?

Ha Peti ekkora messiás lehet mert kiugrott a Fideszből, mi lenne ha pl. Rogán is kilépne és Tiszás lenne? Őt is bálványoznátok?

Nem baj, hogy eddig minden fontos pontban hazudott Peti?

-“nem leszek politikus”

-“nem veszem át az EP mandátumot”

-“nem bújok a mentelmi jog mögé”

-“nem társulok a baloldallal”

Nárcisztikus idegbeteg nímand, még Jakab is normálisabb volt nála, pedig az egy zsák krumplival szaladgált mint egy gyagyás.

dec. 11. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat, pontosan miben és főleg hogyan bújt a mentelmi joga mögé?
dec. 12. 11:54
 32/57 anonim ***** válasza:
69%
Ne törölgessétek már ki a kommentemet jancsikáim.... Nem írtam semmi sértőt.... A szánalmas provokáció meg maradhat mi??
dec. 12. 12:44
 33/57 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintem az az ember aki azért szavaz petire mert mindegy ki csak ne Orbán legyen, buta és beszűkült világban él. "

A fideszesek jelentős része szavazott azért Orbánra ciklusról ciklusra, hogy "Jajj, csak nehogy a Gyúcsán visszajöjjön!". Tehát alapvetésed szerint a fideszesek jelentős része buta és beszűkült világban él.

dec. 12. 13:06
 34/57 anonim ***** válasza:
0%

a kérdéshez tartozó válaszok elég jól megmutatják hogy a tiszásak is elég egybitesen gondolkodnak, mert ha valaki bírálja mp-t és a tiszát, egyből triggerelnek és jön az orbánozás. sose értettem hogy náluk a tisza és az mp unszimpátia miért jelent náluk egyből automatikus fidesz szimpátiát.

én ezt korábban kérdeztem, egy-két válasz kivételével mérsékelt válaszok jöttek még ha nem is volt értelmes.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

dec. 12. 15:36
 35/57 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de igazából mindegy is, mert a legtöbb szavazó arra se emlékszik mondjuk fél éve mi volt, nemhogy hosszabb távlatokban, amivel nem téged akarlak ledegradálni, hanem annyi információ (és vele együtt mocsok) zúdul az ember nyakába, hogy azt se tudja hova kapkodja a fejét és egy vezető hír max 1 hétig tart ki, mire jön az újabb.

Ezt csak azért írom, mert a kérdéseidet nem válaszolnám meg, döntse el ki maga hogy mi hogyan van, mi igaz, mi nem, én inkább kérdéssekkel válaszolnék:

- Szerinted amikor a Fidesz olyan csodakampányokat nyomott, hogy rosszabbul élünk mint 4 éve, meg hogy ők még 14-ik havi nyugdíjat adnak azt mennyien kajálták be ?

- Amikor folyamatosan uszított, az embereket szándékosan az utcára vitte, amikor törvénytelenül kordont bontott, paradicsommal dobálták a politikusokat a parlament autókihajtóján az mennyire volt elfogadható ?

- És az a sok mocsok, amik az utóbbi években / hetekben kikerültek róluk mennyire befolyásolta a választóit ? Ugyanúgy odahúzták az x-et...

Azért eddig mentem vissza az időben, mert koromból kifolyólag a rendszerváltásra nem emlékszem (ruszkik haza stb), de az első Fidesz kormányzásra és utána a szocikra igen.

Azt nem veszed észre, hogy az emberek már annyira utálják a jelenlegi rendszert, hogy bárkire szavaznának, csak tűnjön el. Ugyanez volt az MSZP-vel is, az embereknek kellett egy új idol, a Fidesz meg ezt jól meglovagolta aztán látható az eredménye, egyszer mindenki bukik, lehet itt ajvékolni és szerintem a demokráciának ez jót is tesz, nem jó, ha valaki sokáig a hatalomban van, mert megrészegíti.

dec. 13. 16:20
 36/57 anonim ***** válasza:
11%
Csodálatos és szórakoztató az itt kialakult állapot, csak éppen nincs tisztában vele egyik nagytudású sem, hogy konkrétan sok oldalas esettanulmányt lehetne írni a válaszokban elkövetett érvelési hibákról.
dec. 13. 18:39
 37/57 anonim ***** válasza:
44%
Kedves Kérdező! :D Ez nagyon gyenge volt, próbáld újra.
dec. 14. 15:14
 38/57 anonim ***** válasza:
36%
Vége van!
dec. 14. 15:17
 39/57 anonim ***** válasza:
37: nem a gyengeséggel van a baj hanem hogy annak a rétegnek aki szektásként gondolkodik és próbálja meggyőzni őket hogy rosszul gondolják azt amit, esélytelen.
dec. 14. 15:18
 40/57 anonim ***** válasza:
60%

"Tiszások szemében Magyar Péter a messiás."

Lehet valaki szemében igen, az enyémben biztos, hogy nem. Én ahhoz nagyon pragmatikus vagyok.

"Tényleg elhiszitek, hogy egy “diktátort” a legbelső körből kilépett volt span fog megbuktatni?"

Igen, pontosan ő tudja ezt megtenni. Kívülről ez nem fog menni, volt már rá épp elég kísérlet. Senki, ismétlem senki nem hozott ilyen teljesítményt, mint amit ő fél év alatt. (Most jön majd az alternatívád, hogy majd a Toro-ék megváltják a világot az 5%-al...)

Engem nem érdekel, hogy mennyire szimpatikus az ürge számomra, magasról lesz...om. Nem akarok vele barátkozni. Engem a cél érdekel, az pedig az, hogy ezt a kártékony, tetves kormányt valaki leváltsa végre. Ha erre egyértelműen neki van erre esélye, akkor hajrá. Csinálja. Szavazatomat megkapja.

dec. 14. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!