Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is abnormális...

Szerintetek is abnormális hogy a pedofília esetén bevezették hogy sosem évül el de gyerek gyilkosság esetén meg elévül egy bűntény?

Figyelt kérdés
Hatalmas bajok vannak itt egyes emberek fejében a bunok súlyát tekintve .

dec. 11. 14:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 everlight ***** válasza:
46%

MOst gyorsan módosították. 2012 ben találta ki dicső kurmányunk hogy ha egy fiatalkorú gyilkol 15 év után elévül.

24 év kellett ráadásul magát buktatta le a gyilkos,a rendőrség kompetencia hiánya itt is megmutazkozik.

dec. 14. 12:21
 32/52 anonim ***** válasza:
#31 Mit módosítottak most?
dec. 14. 13:06
 33/52 A kérdező kommentje:

Ja saját magát buktatta le mert segíteni akart egy börtönben ülő tarsan úgy hogy fontos infókat add át neki amivel ugye alkudni tudott volna.

Amúgy egy 40 körüli vállalkozó az illeto elég jó sora volt ideag ezért nem sajnálom nem egy mentálisan beteg illető.

Szerintem tuti hogy megerőszakolta a srácot és azért ölte meg hogy ne derüljön ki csak ugye kegyeleti okokból család se akarja ezt bejelenteni de nagyon más nem lehetett.

Pont 16 volt tomboltak a hormonok igaz most így 40 évesen lett egy 21 éves felesége de ez nem zárja ki hogy a kisfiúk is érdekelhetek kamaszként.

Más indítékot úgy hogy nem is ismerte a srácot nem tudok elképzelni.

Szerintem nem bírt a szexuális vágyaival utána meg megilyedt hogy kiderül.

dec. 14. 13:10
 34/52 everlight ***** válasza:
35%
32.A parlament meg fogja szavazni azt a beterjesztést hogy ne évülhessen el egy gyilkosság akkor se ha fiatalkorú követi el. DE 2012 ben a Fidesz találta ki hogy évüljön el, tehát a saját ostobaságukat javítják ki.
dec. 14. 15:53
 35/52 everlight ***** válasza:
33.KIzárt hogy egyedül lett volna a tanyán,szerintem W József betonozta el a holtestet,hogy ne rá terelődjön a gyanú.
dec. 14. 15:54
 36/52 anonim ***** válasza:
35%
"DE 2012 ben a Fidesz találta ki hogy évüljön el, tehát a saját ostobaságukat javítják ki." Nem talált ki semmi ilyet a Fidesz. Ez a törvény félreértelmezése
dec. 14. 16:09
 37/52 anonim ***** válasza:
76%
Annyit szeretnék hozzászólni, én ügyészvárnok vagyok és phd-t csinálok mellette büntetőjogtörténelemből. A 2012-es új Btk-val a jogalkotó célja az volt, hogy a gyilkosságok sose éveseknek el. Most azon megy a vita, hogy a legmagasabb kiszabható büntetés vonatkozik-e az elévülési akkor is, ha a korlátozott cselekvőképesség miatt ez a maximum nem szabható ki, akkor mit kell az elevülésnél figyelembe venni. Akármelyik párt alatt fogadták el volna az új Btk-t, egyik se gondolt volna a Till ügyre hasonló kimenetelre mivel ilyen ügy még nem volt a magyar kriminológia történetében. Arra senki sem gondolt, hogy egy kamasz megölhet egy gyereket ekkora brutalìtással és az évtizedekig felderîthetetlen marad. Ha egy 16 éves erőszakos bűncselekményt követ és rögtön nem sikerül felderìteni és nem kerül javìtóintézetbd,akkor többnyire pár hónap vagy év után ismét a rendőrség látókörébe kerül hasonló bűncselekményeket és a DNS-s és egyéb körülmények miatt fény derül az egyéb bűncselekmèmyeire is. Tehát a Till eset több szempontból is példátlan a magyar jogtörténelemben, amire senki nem volt felkészülve.
dec. 14. 16:54
 38/52 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy még mindig van amiben első tud lenni valaki valamiben annyi év után.

Ha tényleg más bűn nélkül élte le a további életét kapjon egy 6 7 évet és az reális szerintem.

Bár ez a hamis tanuzgatas meg hogy bűnöző ismerősei vannak szerintem felveti hogy másban is benne lehetett.

2 vállalkozása is becsődölt valamiből mégis jól el ez is gyanús.

dec. 14. 17:17
 39/52 anonim ***** válasza:
38) Jelen információk alapján "kisebb" szabálysértéseket elkövetett, de semmi olyan erőszakos bűncselekménynek nem került a rendőrség látókörében, amiből lehetett volna gyanìtani, hogy gyilkossákhoz is köze van
dec. 14. 19:01
 40/52 A kérdező kommentje:

Ugyebár a fiatalkori elkövetés.az idomullas enyhítő körülmény és ha normális életvitelt fojtatott és vallomast tett .

Viszont a különös kegyetlenség súlyosbító meg ugyebár az hogy 12 év alatti gyereket ölt meg.

Csodálkozom amúgy hogy ép mentális állapot mellet bűntudat nélkül leelt egy életet egy ilyen után,ha nincs személyiségzavara ez fura.

dec. 14. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!