Fideszesek! Átszavaznátok Magyar Péterre ha megverné Menczer Tamást?
A kérdésből látszik, hogy mennyire nem értik a politika lényegét az ellenzékiek.
Oda jutottunk, hogy egy celebre szavaznak, aki hergeléssel és ígérgetéssel foglalkozik.
Nincs komoly kidolgozott programja, kerüli a legtöbb politikai témát, nincs mögötte szakértő bázis, komoly politikusok, igazából semmi.
Egy kirakat ember, aki elhagyta a Fideszes kört a saját pénz és hatalom éhsége miatt, és ezerrel támogatja a nyugat hogy legyen nekik is egy bohóc 🤡 magyar Zelenszkijnk.
Szánalmas ami megy az Országba.
Jah és nem vagyok Fideszes...
Az ilyen színvonalú kérdéseket ellenzékiként is kikérem magamnak!
Mire jó ez?
#1 Félreértesz drága fideszes testérem! Én is egy vagyok közületek!
Én soha nem szavaznék át egy ilyen trágya erőszakos emberre, mint a kicsi petike. Odamegy hozzá a Menczer tök kultúráltan, erre beleköt, büdösszájúnak nevezi őt a kicsi. Mekkora tahónak kell lenni ehhez? Büdös agresszív nőverő!
Hogy komoly kidolgozott program? Ne nevettess. Petikének olyan soha nem lesz! A Fidesz programjára az eglsz világ irigykedik. Csak azért nem előztük még be Ausztriát, mert a nyugati libsik nagy irigységükben szabotálták az EU-s pénzeket Brüsszelben. Ha Viktorunk kiharcolja végre a jussunkat szembemenve az ellenszéllel, itt kánaán lesz! Ezt nem értik az ellenzékiek meg!
Örülök neki! Végre egy értelmes ember!
Nem is szabad olyanra szavazni, aki már egyszer a kenyéradó gazdája kezébe harapott! Csak azt várja, hogy hatalomra kerülhessen és szétlophassa ezt az országot, hogy magáévá tegye azt a gazdagságot, amit a Fidesz alapozott meg 14 év kemény munkával! Nem volt elég neki az, amit Orbán Viktorunktól kapott. A tehetségtelensége ellenére zsíros állások, szép, a hazájához és családjához hű feleség! Tolvaj nőverő áruló féreg vagy Péter!
Kérdező gondolom ez szarkazmus akar lenni 😁
Akkor én folytatom:
Igen, Menczer azért ment oda hogy fontos társadalmi kérdésekről vitatkozzon Magyar Péterrel! Bizonyos kerdésekben nem értenek egyet, Menczer csak tiszta vizet akart önteni a pohárba! Erre Magyar Péter agresszíven elkezdett az arcába mászni habzó szájjal és elkezdett provokálni! Így nyilvan lehetetlen volt a kulturalt eszmecsere vélemenyütköztetés de ez nem Menczeren múlt, ő megpróbálta!
És ha Menci verné le Matyhar Pétert akkor a fideszre szavazol?
Kb. ilyen szintű az eszmefuttatásod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!