Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza-szavazók, ha a Tisza...

Tisza-szavazók, ha a Tisza összefogna bárhol is baloldali képviselővel, ti hogyan szavaznátok?

Figyelt kérdés

ma 11:48
A kérdező szavazást indított:
Nem szavaznék.
Szavaznék, csak tűnjön már el a Fidesz.
Attól függ hol, pl budapesti körzetben sikeres baloldlai/zöld képviselőre szívesen szavazok.
Másra szavaznék.
Egyéb, kifejtem.
14 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok Tisza szavazó, de ebben az esetben rájuk szavaznék.

Konszolidációval igen, nélküle semmiféleképpen.

ma 11:49
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
azt teszem amit petike kér hisz ő a messiás nekem nincsenek önállő gondolataim
ma 11:50
 3/20 A kérdező kommentje:
Sok olyan baloldali ismerősöm van, aki pl nem szavazna a Tisza jelöltjére, ha egy már befutott, sikeres baloldali/zöld/független képviselőre indítana egy ismeretlen jelöltet. Megmondom őszintén én sem tudom mit tegyek. Nálunk Tordai Bence a képviselő, aki június 10-én kilépett a Párbeszédből, s egy zöld közösség létrehozásán dolgozik. Róla elhiszem, hogy nem tolvaj. De ha indítanának ott egy tiszás jelöltet bajban lennék, s szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
ma 11:53
 4/20 anonim ***** válasza:
Ezért kellene előválasztás minden körzetben, hogy az emberek jelöljék ki, ki legyen.
ma 11:54
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
A megint bekerülnének a képbe Gyurcsányék akkor nekem maradna az MKKP
ma 11:56
 6/20 anonim ***** válasza:
34%

5, te mennyivel tartod magad többre, mint a kormány, amikor Gyurcsányozik, Brüsszelezik, meg Sorosozik?

Nem látod, hogy ugyanazt csinálod Gyurcsány Ferencel, mint ők, pontosan ugyanúgy?

ma 11:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

"De ha indítanának ott egy tiszás jelöltet bajban lennék"

Márpedig fognak. Mindenhol indítanak. Neked kell eldönteni, hogy a befutott kedvenc zöld politikusod fontosabb-e a kormányváltásnál.

ma 12:00
 8/20 A kérdező kommentje:
4) szerintem ilyen nem lesz. És sok Tiszás ugyanúgy el fog pártolni az egésztől, mint 2022-ben pl az egykori Jobbik szavazók. Aki meg akkor nem szavazott, az most sem fog egy összegyurcsányozott Tiszára szavazni. De nem tudom tényleg. Kormányváltást akarok, szal én bárkire leszavazok, aki elsöpri Orbán korrupt rendszerét, de tudom hogy sokan nem így gondolkodnak.
ma 12:02
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg mit csinált eddig Tordai Bence? Az a legfőbb érv mellette, hogy nem korrupt? Meg hogy zöld közösséget akar létrehozni? Ezek nem valami nagy dolgok.
ma 12:04
 10/20 anonim ***** válasza:

"Kormányváltást akarok, szal én bárkire leszavazok, aki elsöpri Orbán korrupt rendszerét"

Ez a baj. Hogy nincs más cél. Ez önmagában eddig is kevés volt, most is várhatóan az lesz.

ma 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!