Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg fellázadnak MP ellen...

Tényleg fellázadnak MP ellen a Tisza EP képviselői?

Figyelt kérdés

Valahogy ez csak a fideszes médiában történik

[link]

De nyilván akkor is kéne reagálás. Milyen felületen és miket nyilatkoznak a tiszás EP képviselők ezzel kapcsolatban?

Ezen kívül:

[link]

dec. 9. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Hát, Magyar Péternek teljesen igaza volt.

Agyhalottak, ukrán mintás mezt is felhúztak.

dec. 9. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Hát ja, egy egységes, hatékony párt felépítése nem csak abból áll, hogy gyűléseken ordítozunk. Kérdés, hogy Magyar Péter erre képes-e.
dec. 9. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Ha az egyik EP képviselőjük lennék és igazi a felvétel (és ha nem fideszes szokás szerint összevágott, mint ez https://www.youtube.com/watch?v=2vVAH2CwSSQ vagy ez https://www.youtube.com/watch?v=Nt9exvQSYPg), akkor én is megsértődtem volna a helyükben. A felvételen egyébként az agyhalottazás csak egy esetre vonatkozik, megkérte őket, hogy ne beszéljenek és valaki mégis beszélt, legalábbis a telex cikke szerinti idézetek alapján, ami vagy teljesen eredeti, vagy úgy összevágott felvétel, hogy ez legyen az értelme. Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy a fideszben nem ez megy, például kiborulhattak, amikor a Pesti Srácok egyik írnoka megírta, hogy neki a meleg párok örökbefogadásával nincs baja, utána gyorsan eltüntették a cikket. Biztos kaptak a srácok pár keresetlen szót. Ezt csak azért hoztam példaként, mert most ez lesz az új gumicsont, a meleg párok.

Az elsőnek egy easter egg: A fidesz EP képviselői közben felettük állva tapsoltak az ukránoknak. Most légy büszke. Ezek versenyeznek, melyik tud jobban pedálozni.

dec. 9. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
6%

Állítólag Péter nagyon kiakadt az ukrán zászlós póló jelenet után.

Kaptak egy erős fejmosást érte, hogy választásig nem szabad nekik témákba beleállni, ami megosztottságát eredményez.

Lehet ez nem tetszett nekik...

dec. 9. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Aki agyhalott meg is érdemli hogy fejjék le
dec. 9. 10:43
 6/6 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Az a baj a cikkekkel hogy még név sincs megnevezve mellik képviselő nyilatkozott.
dec. 9. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!