Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter helyett Márki-Zaj...

Magyar Péter helyett Márki-Zajt kéne indítani?

Figyelt kérdés
Én valóban így gondolom. Már látom is a vesztét. A sok elszólás, kicsapongó életmód, szenvedélybetegség, fére kommunikáció. Semmi karizmája sincsen. Márki Zaj nem járt kocsmába, discoba, nem volt szenvedélybeteg. Nem kommunikált ennyire másként egyik napról a másikra pl Club Rádió. Normális magyar ember benyomását keltette

dec. 8. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Ő már leszerepelt.
dec. 8. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Szóval egy olyan embert akarsz indítani, akinek a nevét sem tudod leírni. Értem.

Egyébként mit értesz indítás alatt? Van saját pártja, bármikor indulhat. Az EP választásokon is elindult, csak az emberek nem szavaztak rá.

Nekem szimpatikus lenne, de nem kommunikál ahhoz jól, hogy a többséget meggyőzze.

dec. 8. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Összegyurcsányozott embert nem kéne. De tenyleg jott tenne egy masik miniszterelnok jelolt Magyar Peter helyett.
dec. 8. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Támogatom a Tiszát, ha szépen elküldik Magyar Pétert pihenni, és egy kevésbé szociopata vezetőt választanak maguknak!
dec. 8. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
#4: Ügyes próbálkozás, de ez nem fog megtörténni ;)
dec. 8. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Lehet hogy Tarr Zoltán lesz a miniszterelnök jelölt, Magyar is azt mondta hogy még nem tudják ki lesz az.

Elég durva switcheroo lenne ha az utolsó 3 hónapban kellene a fidesznek Tarr Zoltánt lekarakter gyilkolni.

dec. 8. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
5: Akkor tesókám nem nyertek választást. Ez van :(
dec. 8. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
#7: Azt majd a magyar választók eldöntik :)
dec. 8. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
A zemberek nm értik MZP.-t, így nem lenne jó.
dec. 8. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Érdekes, én mindig értettem MZP-ét. Nem tudom, hogy sokaknak mit lehet rajta nem érteni.
dec. 16. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!