Ha sok millió követője van MP-nek, akkor miért csak 65 ezren szavaztak, hogy maradjon e EP képviselő? Ekkora érdektelenség van a TISZA iránt?
Ez engem is meglepett...
Szerintem itt valami " bűzlik"...
A követők száma csalás.
Ugyanebbe a csabdába esett az ellenzék ‘22-ben is. Van mondjuk 100 000 politikailag nagyon aktív ellenzéki, kommentelnek, lájkolnak, mindenütt hallatják a hangukat, tüntetésekre kijárnak, de ez a szavazóknak egy nagyon csekély töredéke és ez alapján nem szabadna elhinni, hogy többségben vannak. A hamisított közvéleménykutatások most is adják a lovat az ellenzék alá, ami azt az illúziót kelti, hogy itt már nincs semmi munka, csak egy (előrehozott) választás kell. Aztán hidegzuhanyként érhet a valós eredmény, ami nem egy maroknyi aktivistából áll össze.
Szintén megy a gúnyolódás a nemzeti konzultáción, de azt meg többszöröse tölti ki, mint mondjuk ezt a szavazást. Persze, más műfaj, módszertan, véletlenül sem akarom összehasonlítani, csak referenciaként, hogy a 64 000-er szavazó az igen csekély tud lenni egy választáson, persze, még rengetegen vannak a keménymagon kívül is, ez nem kérdés, de nem kellene elengedni a gyeplőt, hogy kész van a Tisza a győzelemre, mert egész biztos vagyok, ha most lennének a választások, sokak arcára fagyna a mosoly az ellenzékből.
Az időközi választások elől való megfutamodás mondvacsinált indokkal még egy jel arra, hogy nincs meg a magabiztos, országos támogatottság és kerülni próbálja Magyar azokat a szituációkat, ahol ez körvonalazódna.
Az pedig, hogy aki nem szavaz, az mind Tisza szavazó, szintén hülyeség, láttuk ‘18-ban a “Mi vagyunk a többség” zseniális formációt, melynek a 22-es 34% lett a kimenetele. Nem voltak ők a többség, mint kiderült és az otthonmaradók nem ellenzékiek voltak.
Dombóvár egy olyan terep, ami eddig a választásokat mindig meghatározta, a közepes és kis települések elviszik a választóköröket és kiadják a többséget.
Nem jó dolog annak a 64 000 szavazónak csinálni a műsort folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!