Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Átszavaznátok...

Fideszesek! Átszavaznátok Magyar Péterre ha megverné Menczer Tamást?

Figyelt kérdés
dec. 11. 06:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

"Tolvaj nőverő áruló féreg vagy Péter!"

Mit lopott el és kit vert meg?

dec. 11. 17:22
 12/32 A kérdező kommentje:

#11 Te ennyire hülye vagy, vagy tetteted?

Megverte a feleségét, meg akarta verni Menczer Tamást, kicsavarta egy ember kezéből a telefonját, lökdösődött, stb...

És mit lopott? Akinek szeme van, az látja: Ha hatalomra kerülne, olyan mohó, hogy még a csövesről a lukas, sz.ros gatyát is lelopná. Meglopta az országot, meglopta a családját, a neki felajánlott állami pozíciókban is lopott, lopott a Fidesztől, még Orbán Viktort is meglopta személyesen. Ha mással nem is, hát a belé fektetett bizalmát lopta el!

Nem felejtünk Péter!

dec. 11. 18:29
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

"Megverte a feleségét"

Ezt maga Varga Judit cáfolta. A saját szájával mondta Hajdú Péter műsorában, hogy nem emelt rá kezet a férje, ellenben ő adott neki pofont.

Nem véletlenül kérdeztem az, amit.

" .., meg akarta verni Menczer Tamást"

Hol történt ilyen? Mutass egy erről egy felvételt kérlek!

"kicsavarta egy ember kezéből a telefonját"

amit aztán a Dunába dobott.

370. § (1) Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el.

Itt erről szó sem volt.

"lökdösődött, stb..."

Kivel, hol?

"És mit lopott? Akinek szeme van, az látja: Ha hatalomra kerülne, olyan mohó, hogy még a csövesről a lukas, sz.ros gatyát is lelopná."

Ez egy jövőidőben megfogalmazott feltételezés.

dec. 11. 19:57
 14/32 anonim ***** válasza:
21%

"Mit lopott el és kit vert meg?"

Hát nem érted? Mert "aszonták"

meg mer a Juci aszonta meg a mer a Fidesz is aszongya...

Akkor az úgy is van.

Sarcasm: off

dec. 11. 20:30
 15/32 A kérdező kommentje:

Fogd már föl, hogy Magyar Péter egy tolvaj és ha ti birkák megszavazzátok, a szemetek előtt fogja szétlopni az országot és kitömni a strómanjait és a pereputtyát!

dec. 11. 22:53
 16/32 anonim ***** válasza:
60%

Leírom még1-szer mert gyorsan törölve lett az előző.

1-es vagyok, és írtam hogy nem vagyok Fideszes.

Nincs programja Poloskának, de a Fidesznek sincs.

Fidesz az lassú nemzet halál, Poloska meg nagyon gyors nemzet halált jelent.

dec. 11. 23:06
 17/32 anonim ***** válasza:
32%

"Leírom még1-szer mert gyorsan törölve lett az előző.

1-es vagyok, és írtam hogy nem vagyok Fideszes.

Nincs programja Poloskának, de a Fidesznek sincs.

Fidesz az lassú nemzet halál, Poloska meg nagyon gyors nemzet halált jelent."

A Fidesszel már mostani formájában is halott a nemzet.

De rendben, mondjuk hogy MP még rosszabb legyen. De akkor kire?

(No offense) érdekel akkor szerinted kire kikre kellene?

dec. 12. 06:21
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem vagy Fideszes aki követi a globalisták terveit, úgy hogy közbe építgeti a saját birodalmát és így tud dacolni a követeléseik egy részével.

Ha nem akarsz kötődni a globalista elithez akik teljes mértékben felelősek azért hogy Európa gazdasága megroppant és erős lejtőre került.

Akkor csak egy párt marad, akire tudsz szavazni.

dec. 12. 10:42
 19/32 anonim ***** válasza:
40%

"17

Ha nem vagy Fideszes aki követi a globalisták terveit, úgy hogy közbe építgeti a saját birodalmát és így tud dacolni a követeléseik egy részével.

Ha nem akarsz kötődni a globalista elithez akik teljes mértékben felelősek azért hogy Európa gazdasága megroppant és erős lejtőre került.

Akkor csak egy párt marad, akire tudsz szavazni."

És melyik az a párt? (Bocsi hogy szerinted nyilvánvalónak kellene lennie de nem ugrik be)

dec. 12. 11:37
 20/32 anonim ***** válasza:
30%

Rendben segítek, de aha ennyire nem vagy tájékozott akkor erős a gyanúm hogy propaganda hatása alatt állsz.

A tapasztalaotm az, hogy aki kevésbé tájékozott, azok propaganda panelek alapján gondolkoznak.

Nekem a hobbim is a politika, rengeteg időt és energiát teszek bele, hogy tájékozott legyek és látom a propganda hatásait is.

A Mi Hazánkra gondoltam, mint akik a harmadik utat képviselik.

Mikor létrejött akkor a DK propganda kezdte el összemosni a Fidesszel, akik kevésbé tájékozottak, azokon még mindig látszódik ennek a hatása.

Talán most az utóbbi hónapokba kezd egyre több ember tájákozottabb lenni, és lerázni magáról ennek a propagandának a hatását.

De a Fidesz se volt tétlen, százmilliós lejárató kampányt indítottak ellenük idén, Kubatov Gábor volt ennek a felelőse.

dec. 12. 12:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!