Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik rühellik Magyar Pétert...

Akik rühellik Magyar Pétert és a pártját itt, azok mit akarnak helyette?

Figyelt kérdés

dec. 9. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Fideszt, de Gyurcsány Ferenc vezetésével.
dec. 9. 22:45
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Egy olyan társulatot az ország irányítójaként, amelyik csak és kizárólag az országban élő többség érdekében, jó-, jobblétéért cselekszik.
dec. 9. 22:52
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Én király nélküli Magyar Királyságot szeretnék.
dec. 10. 01:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Én egy közös országhatárt szeretnék Magyarország és Japán közt.
dec. 10. 03:35
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
13-as vagyok. Jól lepontoztatok, pedig ma több mint 40 ország államformája alkotmányos monarchia. Ilyen például többek közt Dánia, Svédország, Kanada, Japán és az Egyesült Királyság is.
dec. 10. 05:10
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
lentulai Biztos tuggya!
dec. 10. 05:50
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik rendes választ adtak erre a nem túl bonyolult kérdésre, és nem kezdtek el valamiféle nemlétező alternatíváról álmodozva válaszolni!

Mert hogy valaki támogat mást az rendben van, de az hogy úgy várják egyesek a tökéletes csodát hogy annak halvány nyoma sincsen közel s távol sem, az egyenesen botrányos.

De a legbotrányosabb az amikor fideszesek vagy éppen más párt szimpatizánsai úgy mocskolódnak hogy nem teszik közzé, nem merik közzétenni saját pártállásukat, nem állnak elő saját preferenciáikkal és konkrét vízióikkal csupán a negatív kommunikációra képesek.

Elutasítom a sunyi és hazug negatív kommunikációt, és nem tudom elfogadni hiszen nem áll elő saját perspektívával, ami elfogadhatatlan hozzáállás

Ha valakinek van negatív véleménye, akkor legyen konkrét pozitív jövőképe is, ennek alapvetőnek kellene lennie

Enélkül hiteltelenek az emberek

dec. 10. 18:30
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk eleve a szavás is eléggé cinikus és provokatív hangvételű volt. Ha komoly válaszokat vársz, akkor a kérdést is megfelelő komolysággal kell feltenni.
dec. 12. 05:33
 19/20 A kérdező kommentje:

Én teljes komolysággal írtam a kérdést, annak feltételében kerültem a gyalázkodást.

Az hogy így bántanak egyeseket a válaszlehetőségek, az nem engem minősít, én a lehető legkorrektebben fogalmaztam

Szeretném ha minnél több érintett válaszolna legalább szavazás formájában, mert érdekel a helyi pártpreferenciás hozzáállás.

Azt elhallgatni hogy valójában kit támogatunk rendkívűl szégyenletes hozzáállás, ami minősíti mind a pártot amit nem mernek felvállalni sem, mind a szavazóit aki úgy érzi rejtegetni illik véleményét.

Miért rejtegetik sokan?

dec. 12. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:

"donesztivájlensz"

Az mi?

dec. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!