Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyugdíjasok tényleg úgy...

A nyugdíjasok tényleg úgy érzik hogy ők építették az országot?

Figyelt kérdés
dec. 9. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem ők építették? Az összes infrastruktúra amit te most használsz az mind olyan amit az elmúlt 50-100 évben húztak fel és jobb esetben azóta már többször javították.

Vagy szerinted ha nem ők akkor kinek köszönheted azt, hogy nem földúton mész melóba, van kanalizálás a házadban, volt iskola amibe járhattál, van kórház ahol ellátnak, ... ?

dec. 9. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Igen, nagyon el vannak kanászodva azt a hitel amit akkor elmúlattak, azt most mi fizetjük vissza! A sok adósságot!
dec. 9. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Igen egy része építette , a többi meg csak ellopta!
dec. 9. 20:18
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Valóban sokat tettek az idősek az országért, viszont aki ezt hangoztatja többnyire pont az aki főállásban támasztotta a lapátot s nézte azokat akik ásnak.
dec. 9. 20:18
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

Akármit is gondolnak, szar országot építettek. Nem vagyok megelégedve vele, és el is költöztem Ausztriába már 3 éve. Életem legjobb döntése volt.

Amikor hazalátogatok, köpni nyelni nem tudok mennyire Mordor az ország egészen Hegyeshalomtól. Nickelsdorfban még minden gyönyörű és fejlett, full Nyugat, utána meg a pusztulatba vált át hirtelen.

Szóval a magyar nyuggerek, akár ők építették az országot akár nem, igazán pocsék munkát végeztek. Azt az egészségügyet és nyugdíjat is érdemlik amit kapnak Orbántól, nem többet.

dec. 9. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Én is azt mondom mint az ötös. Tudom hogy ők építették, de olcsó húsnak igen csak híg a leve.
dec. 9. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

ma 20:30

Mondja ezt egy olyan csávó aki csak kivett a közösből és lelépett amint lehetősége volt rá. Gondolom Ausztiában is így lett olyan életszínvonal amilyen, hogy onnan is menekültek az emberek feladni magukat valami gazdagabb régióba.

ma 20:32

Akkor ti miért nem mutatjátok meg, hogy ti mit tudtok építeni? Tettetek bármit is az életetekben ami a közösséget építi és nem csak nektek jó?

dec. 9. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Szar egy országot rittyentettek.
dec. 9. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Amilyen állapotban van, elhiszem, hogy ezt ők csinálták, ennyit nézek ki belőlük pont, ami van.
dec. 9. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
És ők mit tettek hogy engem itt tartsanak? Amúgy meg az osztrákok is költöznek el ha jobb lehetőséget kapnak mondjuk Svájcban. Mégsem csinál belőle senki problémát, jönnek helyettük újak akiknek Ausztria is remek lehetőség.
dec. 9. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!