A nyugdíjasok tényleg úgy érzik hogy ők építették az országot?
Nem ők építették? Az összes infrastruktúra amit te most használsz az mind olyan amit az elmúlt 50-100 évben húztak fel és jobb esetben azóta már többször javították.
Vagy szerinted ha nem ők akkor kinek köszönheted azt, hogy nem földúton mész melóba, van kanalizálás a házadban, volt iskola amibe járhattál, van kórház ahol ellátnak, ... ?
Akármit is gondolnak, szar országot építettek. Nem vagyok megelégedve vele, és el is költöztem Ausztriába már 3 éve. Életem legjobb döntése volt.
Amikor hazalátogatok, köpni nyelni nem tudok mennyire Mordor az ország egészen Hegyeshalomtól. Nickelsdorfban még minden gyönyörű és fejlett, full Nyugat, utána meg a pusztulatba vált át hirtelen.
Szóval a magyar nyuggerek, akár ők építették az országot akár nem, igazán pocsék munkát végeztek. Azt az egészségügyet és nyugdíjat is érdemlik amit kapnak Orbántól, nem többet.
ma 20:30
Mondja ezt egy olyan csávó aki csak kivett a közösből és lelépett amint lehetősége volt rá. Gondolom Ausztiában is így lett olyan életszínvonal amilyen, hogy onnan is menekültek az emberek feladni magukat valami gazdagabb régióba.
ma 20:32
Akkor ti miért nem mutatjátok meg, hogy ti mit tudtok építeni? Tettetek bármit is az életetekben ami a közösséget építi és nem csak nektek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!