Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugdijasok miért ennyire...

Nyugdijasok miért ennyire elkötelezett Fideszesek?

Figyelt kérdés
Sokuknak nem jó a nyugdija. Oke kaptak 13havi nyugdijat. De ha leosztja az ember havonta 5-10ezer forintja jön ki. Illetve kapnak 3% infláció követő emelést amit ha kiszámolunk főleg élelmiszernél szerintem 100%os dragulás volt volt 3év alatt. Nyilván kisebb inlfáció mert más is beleszámolnak de kaja tuti drágább lett joval. És hazajövök külföldről felhozom a változás temáját a családba meg környezetbe inkább nekem jönnenek :) nem feltétlen M. P re gondolok csak szerintem ezigy nem jó. És ott kötünk mi hogy amit Gyurcsány elvett 13 havit Orbán visszaadta illetve rezsicsökkentés elvenné más párt. Persze köztéve megy éjjel nappal. Hogy lehetne megszolitani nyugijasokat változás irányába? Elég nagy szavazó tabor.
dec. 5. 13:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
A lelküket is felvásárolta a Fidesz, kolompérral meg farháttal.
dec. 5. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Bölcsek. Rengeteg élettapasztalatuk van. Őket már nem lehet megvezetni
dec. 5. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Mért félrevezetik őket.
dec. 5. 14:08
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nyugdíjas vagyok, ezért van pár nyugdíjas ismerős. Egyik sem fideszes.
dec. 5. 14:15
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Egyáltalán nem. A Fidesz a középkorúak körében áll arányosan a legjobban. A nyugdíjasok körében a DK és az MSZP támogatottsága átlegfeletti
dec. 5. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

kitudja, kedvencem mikor haza akarnak csábítani Írországból hogy majd nekünk jobb lesz...

ő is kap 3.2% nyugdíj emelést meg én is kapok 5% fizemelést csak neki az nettó 1500 ft havonta nekem meg mondjuk 200 eur...

de ő neki nagyonjóóó

dec. 5. 14:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vagyok Fideszes családba. Örülök , hogy többség nem az akkor 😂🙏
dec. 5. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert öregek és az ilyenek nem változnak, csak meghalnak.
dec. 5. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
#2 Van ám, pont annyi hogy amíg az M1-en nem hallották azt sem tudták mi az az LMBTQ😅
dec. 5. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Mert alapvetően komcsik
dec. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!