Miért Fideszes egy Fideszes de úgy őszintén?
"Miért Fideszes egy Fideszes de úgy őszintén?"
Mert az összes többi párt ballib, kivéve a Mihazánk.
A ballib Magyarországon annyit jelent, hogy az aktuális gyarmatosítót szolgálja az alaplakosság ellenében. Ők Magyarországon a mindenkori gyarmattartók önkéntes milíciája, a hazaárulók.
Lásd: Károlyi kormány, Szamuelly Tiborék, Rákosiék, Kádárék, Horn kabinet, Gyurcsótány kabinet, Szdsz, Dk, Klub rádió, Padödö stb. Sok kis pólisi.
Jobban élünk,mint 2010 előtt azért.60%-kal nőttek a reálbérek 2010 -óta.
Családok minden támogatást megkapnak.Fiatalok is,van adókedvezmény bőven.Aki tanult,és szeret dolgozni,az jól megél itthon is.
- Családtámogatásojk
-SZJA visszatérítések
-alacsony rezsi immár 14 éve
-gyerekek agyát nem mossák át deviáns, beteg szexuális tartalommal
-növekvő életszínvonal
-fejlesztések, beruházások
-önálló magyarbarát külpolitika
-merünk nemet mondani a betelepítésre
-magyar és keresztény külpolitika
rebgeteg dolog. Te miért vagy balliberális? Ez sokkal izgatóbb
Érdekes, hogy miután kihangsúlyoztam hogy pártatlan vagyok ballibnek vagyok titulálva mondjuk ez nem engem minősít jelenesetben.
#26 Ebben tényleg van 1-2 dolog ami tök jó, meg 1-2 dolog ami jelenesetben teljes csúsztatás, vagy hazugság, de a jó dolgokat megértem amit írtál az rendben is van.
24-es "Mi az hogy az "aktuális gyarmatosító"?"
Most az USA, régen a SZU. Még régebben a Habsburgok, azelőtt a törökök.
Együtt lehet és kell is működni velük, de a mi labancaink gyűlölik az alaplakosságot és érzelmileg a gyarmatosítók pártján állnak, mivel azok fejlettebbek, gazdagabbak.
Az alaplakosságot alapvetően meg akarják szüntetni, bevándorlókra, a gyarmatosítóknak megfelelő fajú telepesekre (lásd a Habsburgok német telepítései) akarják cserélni.
És ha Te húzol e felé, ha neked jobb egy művelt, választékos Von der Leyen tolvajnak, adószedőnek, mint a szotyizó Orbán, aki gyarmati logikával jelenleg a helyi törzsfőnök, akkor helyi szempontból a magyar közösség árulója vagy, hazaáruló, tehát balliberális.
Itt Magyarországon a Habsburgok bukása után a baloldal és a liberálisok vették át a hazaárulás stafétabotját a labancoktól.
A hazaárulás az, hogy a fejkendős nagymamád világa helyett a gyarmatosítók világát igenled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!