Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Fideszes egy Fideszes...

Miért Fideszes egy Fideszes de úgy őszintén?

Figyelt kérdés
Engem, csak érdekel, hogy mi motiválja az embert, hogy a Fideszre szavazzon, és nem kell semmilyen ellenézki képviselőt felhozni nem Magyar Péterről szól a kérdésem, csak szimplán szeretném megérteni, hogy mégis mi a motiváció, ha a statisztikák, és a közhangulat is arról árulkodik hogy nem megy valami jól már hosszú évek óta. Akár a fizetéseken, a megélhetésen, az ingatlanokon, a törvényeken látni ezeket. Mi a motiváció?

dec. 8. 23:48
1 2 3 4
 11/34 Lord Gauldoth ***** válasza:
85%

1. A kérdéshez közöd nem volt a válaszban.

2. A logikád: Mások tévedtek/hazudtak -> Ez mutatja, hogy nem csak mantrázzák a Fideszesek, amit látnak hallanak. (Ugye érzed, hogy összefüggéstelen.

De amúgy szerintem remekül megmutatod, hogy mennyire automatikusan csak a Fideszben gondolkoztok. Mindegy mi a téma, mindegy mi a vád.

dec. 9. 00:39
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
Most ki beszélt itt assadról? Beakadt a lemez? Általánosságban írtam a hír tv-ről és az m1-ről. K.rva nehéz a fideszesek felfogása... 😥
dec. 9. 00:43
 13/34 anonim ***** válasza:
18%

a Kicsi megvádolta Orbánt, hogy bújtatja Assad-to

ez nem tévedés ez rágalmazás

akkor is rágalmazás, hogyha nem szándékosan hazudott, csupán ostoba, és nem tudja felmérni, hogy egy adott erősségű állításhoz milyen erősségű meggyőződés szükséges

és persze a tiszatálibok mantrázták ezt a rágalmat, miközben egyikük sem láthatta a szír légitársaság gépét budapesten

dec. 9. 00:44
 14/34 Lord Gauldoth ***** válasza:
86%
Meg ugye azokat se felejtsük el, akik a szavazás napján kapott némi tüzifáért, krumpliért, vagy egy tízezresért szavaznak. Szomorú, de vannak, nem is kevesen, akik így szavaznak le. Buszoztatással egybekötve.
dec. 9. 00:45
 15/34 anonim ***** válasza:
10%

"Általánosságban írtam"

hát persze, hiszen konkrét eset egy darab sincs

van bőven muníciója a jobboldalnak nem kell hazudoznia

nem úgy mint petyának akinek baromira szüksége lett volna erre az assad sztorira, csak hát rohadtul kamu volt

dec. 9. 00:49
 16/34 Lord Gauldoth ***** válasza:
83%

#13.

Na majd harmadjára talán sikerül a kérdéssel is foglalkoznod :D

dec. 9. 00:50
 17/34 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt Assadról? Azt sem tudom ki az, és a kérdésemet nem is ez irányába tettem fel. Mi ez a válasz? :D
dec. 9. 01:13
 18/34 A kérdező kommentje:
#15 Mondjuk az elég nagy baj, hogy ilyen gyúlölettel válaszolsz mikor a kérdésem nem is a te megadott válaszodra tér ki. Egyébként én, mint aki nem szokott szavazni legalábbis az elmúlt nagyjából 20 évben állítom neked, hogy a Fidesz az lehet jobboldali pártnak indult olykoron, de most közelebb áll a régi szocikhoz, vagy komcsikhoz, mint maga Gyurcsótány. Egyébként konkrét érvek érdekelnének a Fidesz mellett, mert eddig bármelyik ismerősömet aki Fideszes meggyőződésű azt mondta nekem, hogy mert nem enged a nyugatnak, hogy ez alatt mit értünk az jó kérdés tekintve, hogy minden egyes szomszédunk jobb mutatókkal rendelkezik, ők lennének a buták hogy engedtek a nyugatnak? Vagy most itt mi a szisztéma?
dec. 9. 01:17
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

nem enged a nyugatnak, teljesen érthető

bizonyos dolgokban lemondtunk a szuverenitásunkról, bizonyos dolgokban pedig nem

persze elhiszem hogy az egyszeri tiszatálibnak ez már túl absztrakt

dec. 9. 01:33
 20/34 A kérdező kommentje:
#19 Mi ez a tiszatálib dolog? Én le vagyok maradva még mindig, de a fő kérdésem továbbra sem válaszoltad meg csak próbálod szidni a máshogy gondolkodókat. Ez nem túl okos döntés úgy gondolom. Viszont a kimutatások, és statisztikák ténylegesen nem a Fideszt igazolják ezzel vitatkozni nem lehet, és én meg végleg nem vagyok Tiszás, sőt teljesen pártatlan vagyok hosszú évek óta, ha elolvastad amit írtam.
dec. 9. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!