Őszintén egy Fideszes miért van meggyőződve hogy a Fidesz nekünk nagyon jó?
Még valami:
A migránsoktól is fél.
Nemrég beszéltem neki arról, hogy ott voltam Magyar Péter előadásán.
Az volt a reakció, hogy szidta, szó szerint ugyanazt mondta vissza róla, mint amit egy M1-es nyilatkozatban hallott.
Ezt onnan tudom, hogy azt én is hallottam, csak ő a TV-ben látta, én meg a YouTube-on.
#1 voltam.
Nem fogsz rá választ kapni. Tűnedeznek el innen is. Egyre cikibb Fideszesnek lenni.
Egyébként az én Nagymamám is dettó ugyanez. Fél a haborútól és OV. személyeben látja azt aki megvéd minket tőle. Meg a migránsoktól. A Magyar Péter meg pfejj..
A vicc az egészben hogyha maholnap azt mondanák neki a tv-ben hogy Magyar Péter milyen jófej akkor már azt gondolná a "frissítés" után.
Amiért pl egy Tiszás meggyőződése, hogy Magyar Péter kell ide.
De mondhatnám, hogy empírikus módon, tapasztalati úton!
Láttuk, éreztük a 2002-2010 közötti időszakot, aztán a következő jó tíz évet...
Össze sem lehet hasonlítani.
Az a savanyú válasz, hogy nincs jobb.
A leszerepelt ellenzéket hagyjuk is, csak a húsosfazékhoz akarnak jutni bármi áron. Magyar Péterben megvan a lehetőség, hogy igazán befusson, de még nincs ott. Megvan benne az agresszivitás, de ennél bölcsebbnek és pozitívabbnak kell lennie. Ha köti az ebet a karóhoz, és nem fog közösködni a bukott ellenzékkel (dk, mszp, jobbik, párbeszéd, anyám kínja...), akkor a választási hajrában ez nagyon sok szavazatot fog hozni neki. De ha csak egyszer is leül tárgyalni a gyurcsánnyal, úgy vége.
gyurcsány eddig négyszer szállította a kétharmadot a Fidesznek. Pártok és szervezetek garmadáját morzsolta fel. Ez a dolga. Ezért nem állították bíróság elé soha.
"Láttuk, éreztük a 2002-2010 közötti időszakot, aztán a következő jó tíz évet...
Össze sem lehet hasonlítani."
Ezzel az "éreztük"-kel pont az a baj, hogy a szubjektív tapasztalattal sokra nem mész.
Objektív adatok alapján látszik, hogy a fidesz előtti MSZP kormány is jobb számokat hozott, mint a fidesz, mégse ezt gondolod valóságnak.
Ennek két oka van. Általában az ember helyzete pont, hogy javul az idő előrehaladtával. Ha valaki 2002-ben dolgozni kezd, akkor 2010-ben 8 év tapasztalata van, míg 2018-ban 16 évnyi tapasztalata van. Nyilván 16 évnyi tapasztalatot jobban megfizetnek, mint a nulla kilométeres személyeket.
Szintén torzító hatása van az inflációnak. Lehet, hogy valaki 20 éve 80 ezret keresett, de az mai mértékkel semmire sem elég.
És végül torzítja a propaganda is. Nem egy fideszessel találkoztam, aki szerint Gyurcsány okozta a világválságot.
"ha Gyurcsány utáni megváltó Fidesz jött akkor miértne jöhetne az Orbán után megváltó Magyar Péter a logikád szerint?"
Mert most jó!! Nem fogod már fel milyen jó neked és milyen jól mennek a dolgok az országban? Hát nem igaz hogy nem érted mar meg!
6
"A leszerepelt ellenzéket hagyjuk is, csak a húsosfazékhoz akarnak jutni bármi áron."
Én ellenzéki vagyok. Én nem húsosfazekat akarok, hanem csak nyugalmat, kiszámíthatóságot az országban, ahol élek! ÉS ÉLNI akarok!!! NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!