Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén egy Fideszes miért...

Őszintén egy Fideszes miért van meggyőződve hogy a Fidesz nekünk nagyon jó?

Figyelt kérdés
A propagandát leszámítva tényleg bármilyen választ elfogadok, mert szeretném megérteni, hogy egy hétköznapi dolgozó embernek mivel könnyebb jelenleg, és miért lenne kifejezetten érdemes szimpatizálni a Fidesszel.

nov. 25. 04:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%

"Aki érvek helyett csak majmozni tud, az sima IQ mínusz."

Leborulok nagyságod előtt igazad van! Minden igaz!

Mégvalami?

nov. 28. 19:46
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
Mert bemondta a TV!
dec. 9. 08:55
 33/40 anonim ***** válasza:
51%
Ez oda-vissza van... avagy miért lenne jobb mással? Próba szerencse? Nem bölcsebb egyik opció a másiknál perpillanat. Azt azonban nem értem aki szerint 2010-ben jobb számok voltak mert az nem tényszerű. Gondolom arra gondol hogy mittudomén olcsóbb volt az euró, ja , de kevesebbet tudtak belőle venni mert pénze az nem volt az embereknek, de erről a szimpla (nem csókos helyre bekötött vállalkozók tudnának beszélni). Akkor nem az volt a téma hogy ez drágább az drágább de csak ennyi az emelés meg a prémium, hanem arra koccintottak az emberek hogy nem lettek leépítve. Ezek a szólamok hogy" nyugodtan mondj fel ha valami nem tetszik (sok munka kevés pénzért) ugyis 25-en állnak sorba a melódért"-innen datálódik. Meg mikor valaki előadja hogy nem találni a piacon szakácsot, pincért stb azt nyugodtan röhögd képen mert ő még mindig abban az időszakban érzi magát hogy kínál éhbért és csodálkozik amiért nem tolonganak
dec. 9. 16:09
 34/40 anonim ***** válasza:
89%
#33: Lehet neked rosszabb volt, meg még sokaknak, viszont nekem és még sokan másoknak sokkal jobb. Engem és senki ismerősömet se építettek le. Én akkor vettem az első autóm, óriási kedvezmények voltak új autókra, ma olyan árak vannak, hogy kerülöd a szalonokat messziről. Több barátom akkor vette az első lakását, annyira leestek az árak, tudom sokan meg a devizahitel miatt buktak, viszont ma meg az minden második cikk a neten, hogy lehetetlen lakáshoz jutni... most szerintem rosszabb, sokkal rosszabb és mindenkinek körülöttem, annak ellenére, hogy most sem élünk rosszul, de a bőrünkön érezzük, hogy a pénzük napról napra kevesebbet, sőt, már kb semmit se ér, olyan árak vannak...
dec. 9. 17:26
 35/40 Veteránmacska ***** válasza:
100%

“Nagymamám azért szavaz a Fideszre, mert fél a háborútól, és szerinte Orbán megvéd bennünket”

Mutass a mamádnak, bizonyítékokat, bizonyítsbe neki hogy manipulálják az M1-et és a TV2-t a hatalom maradásuk miatt.. mutass neki teljes manipulálatlan vágatlan felvételeket. Mond neki hogy kezükben a TV, és minden média, kivéve a közösségi platformok. Mond meg neki, hogy Nem orbán védi meg hanem a NATO, és folyamatosan el árjulja a szövetségeit és az EU-t azért nem jönnek pénzek. És mond el neki hogy Orbán hazudott neki mert csak támadás valamelyik tagorszársza, és rögtön benne vagyunk a háborúba, mond neki hogy országnak hazudott ezzel is mikor itt volt a Főtitkár magyarországon. És akkor hátha valami csoda folytán fel ébreszted a nagymamádat…

dec. 9. 18:22
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Veteránmacska "jó" szövetséges az aki árulásnak veszi ha nem tolsz ki saját magaddal. Az egész jogállamisági hóbelebanc a pénzről szól, semmi lmbtq vagy migráns Brüsszel dolog-ezek csak illusztrációk. A Szép kártya kiszorította a sodexot, elosztóhálózatok sora kikerült külföldi kézből stb. Paks2vel hivatalosan pl az a baj hogy orosz meghogy környezet így meg úgy. Valóságban az hogy mégkevésbé leszünk rászorulva pofátlan árú villamosenergia behozatalra. Budapest/Belgrád vasútvonal hivatalosan azért rossz mert drága, valójában Rotterdam és Hamburg kikötőforgalmát veti majd vissza. Emberek, ha külföldi öltönyösök , akár kirendelt magyar hanggal azt mondják nektek hűde féltenek titeket de majd ők segítenek keresztényi jócselekedetből.... hát az agyatok egyik félreeső kispolcán maradjon némi szkepticizmus. Mészárossal sem az a bajuk hogy miként gazdagodott meg hanem hogy Lőrinc a keresztneve nem pedig John, Hans vagy Fracois
dec. 9. 18:49
 37/40 anonim ***** válasza:
35%

36# "Budapest/Belgrád vasútvonal hivatalosan azért rossz mert drága, valójában Rotterdam és Hamburg kikötőforgalmát veti majd vissza."

Te vagy a tréfamester a Fideszben?

A hülyeség nem vicces... - csak szólok!

dec. 9. 19:56
 38/40 A kérdező kommentje:
#36 Huhh ezen jót nevettem te igazán vicces figura vagy érdemes lenne különálló esteket tartanod.
dec. 9. 20:01
 39/40 anonim ***** válasza:
87%
#35: Valami döbbenetes milyen agymosás megy az M1-en. Most voltunk kint pár napot Bécsben, a karácsonyi forgatagban. Nem láttunk migránsokat, ellenben mindenki kedves volt velünk, a Schönnbrunn-i vásár sokkal nagyobb és szebb lett és összességében az árak jóval alacsonyabbak, mint nálunk. Erre ma az m1 azzal példálózik, hogy annyi az ember Bécsben, hogy terrorfenyegetéstől félnek…
dec. 9. 21:52
 40/40 Veteránmacska ***** válasza:
88%

39#

Háborús vészhelyzet is csak magyarországon van.

Mivel a Fidesz, azon belül Orbánék a leg korruptabb, ezért riogatnak magyarországon, mert tudják ők is pontosan, ha szavazatot vesztenek, és meg buktatják őket mind menne a börtönbe! Ezért minden kapóra jött nekik azért hogy ki tudják magyarázni a hatalmas árakat, és az áfát, kapóra jött nekik a Covid, aztán migránsok, és a háború, ez alatt ezer milliárdokat loptak, holott semmi köze ezeknek dolgoknak a gazdasághoz! Ezért módosítanak zavazási törvényt a külhoni magyarokhoz a szavazatukért, ami több milliárd kidobott pénz lesz az nép pénzéből ( akkor már nem 27% lesz az áfa, hanem 40% ami azt jelenti hogy 1200 forint lesz egy kg kenyér) hogy hatalmon maradjanak és ne menjenek börtőnbe ha leváltják őket, vagy dél amerikába, az EU bizottság elől.

dec. 9. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!