Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén egy Fideszes miért...

Őszintén egy Fideszes miért van meggyőződve hogy a Fidesz nekünk nagyon jó?

Figyelt kérdés
A propagandát leszámítva tényleg bármilyen választ elfogadok, mert szeretném megérteni, hogy egy hétköznapi dolgozó embernek mivel könnyebb jelenleg, és miért lenne kifejezetten érdemes szimpatizálni a Fidesszel.

nov. 25. 04:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
9 es vagyok... Talán azért tart itt ez az ország mert az emberek többsége a szarkazmust sem érti a lepontozásból ítélve.
nov. 26. 07:34
 12/31 A kérdező kommentje:
#11 Ha ez megnyugtat én értettem:) nekem tetszett. Az a gond, hogy csomó hülye ezt nem poénból büfögi oda valakinek, és ezért válaszol valaki egyből frusztrációval. Sajnos ez sem jó.
nov. 26. 08:57
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a 2010 előtti Fletó-kormányhoz hasonlítják mindig a Fideszt, pedig a mostani Fideszt a 2018-2022-eshez kell viszonyítani, ha ez megtesszük akkor láthatjuk, hogy kalap sz*rt nem ér az egész kormányzásuk, ami leművelnek teljhatalommal, rendeleti kormánnyal a hátuk mögött.
nov. 26. 18:11
 14/31 anonim ***** válasza:

"Azért mert a 2010 előtti Fletó-kormányhoz hasonlítják mindig a Fideszt"

Ha objektíven hasonlítod, akkor az alapján is jobb volt az MSZP kormány, szóval ez nem mentség.

tegnapelőtt 07:55
 15/31 anonim ***** válasza:

Fideszesektől hallottam, hogy nekik azért jó a Fidesz, mert a kormányzásuk alatt ők, mint gazemberek is tudnak gazdagodni. Vagyis a fekete és szürkegazdaságban. Meg csalásokkal, eltűrt számlagyártással, adóelkerüléssel, stb.

Míg például a szocializmus pont ezért nem volt jó nekik, mert akkor még kevésbé tudott a gazember előretöri.

Hát, a magánvéleményem az, hogy hánynom kell.

tegnapelőtt 17:20
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalatom a környezetemben, hogy leginkább az "apa megvéd" dolog miatt szavaznak sokan a Fideszre. Megvéd a migránsoktól, Brüsszeltől, Sorostól, gyíkemberektől... Nevetséges is lehetne a dolog, de inkább szomorú, hogy mennyire működik a tömegpszichológia. De a látszólagos "védelemért" képesek vagyunk belemenni a diktatúrába. Szenzációs...
tegnapelőtt 20:29
 17/31 anonim ***** válasza:
Isten ments hogy hergeljwk vagy bűnösnek kialltsak ki egyetlen társadalmi csoportot is. De a szubjektív véleményem az hogy egy kádárkárosult stokholm szindrómás nyugdíjas réteg tartja folytogató ölelésében az országot a tájékozatlanságukkal az maradiságukkal és az agressziójukkal. Ők az a réteg a cigányok mellett akiknek tipikusan a legolcsóbban a legkisebb erőfeszítéssel megvásárolható a szavazatuk. Nem veletlen szerintem az sem hogy a különböző csalásos átveréses bűncselekmenyek áldozatai tipikusan nyugdíjasok gondoljunk például csak az unokázós csalásra.
tegnapelőtt 22:17
 18/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Még a jobbik eset az amikor a gyerekeik, unokaik segítenek és ott vannak mellettuk és elmondjám a mamának hogy mire kell szavazni.

Nyilvan vannak egyébként kivételek. Vannak nagyon jól tájokozott nyugdíjasok is. Néha még különböző facebook posztok alatt más (a véleményüket minősíthetetlen hangnemben leíró) nyugdíjasok helyett kérnek elnézést.

tegnapelőtt 22:20
 19/31 A kérdező kommentje:
#17 Engem az ország szellemi színvonaláról akkor nyertem teljes meggyőződést mikor facebookon egy papírmaskarára hasonló AI videót tett ki valami csaló, hogy ő Jákob Zoli és kommenteljék, hogy Boldog Karácsonyt, és kapnak 500.000 Ft-ot, és több száz komment van kb 30 éves kortól 80-ig. Ahol ennyire buták, és hiszékenyek az emberek nem csoda, hogy potrohosék jól meg tudták vetni a lábukat, csak ezek a kedves hiszékeny emberek azt nem veszik észre, hogy az unokájuktól, és a gyerekeiktől veszik el a lehetőséget, hogy ők már ne egy kommunista hűbér rendszerben nőjenek fel, és állva tapsolnak ezeknek. Egyszerre felháborít, és elkeserít, és sokan azt nem fogják fel hogy itt nem arról van szó, hogy ki van ellenzékben, mert egy politikust nem bálványozni kell, hanem arról van szó hogyha ez a rendszer sz*r, és ez enyhe kifejezés rá hogy sz*r, akkor meg kell adni másnak az esélyt. Az hogy milliárdos propagandagépezet rápörög, és mindennel megpróbálják lejáratni az nem azt jelenti hogy alkalmatlan, hanem épp ellenkezőleg, hogy félnek tőle. Speciel pl MZP is mondott hülyeségeket, meg jól összevágták a propagandába, de Hódmezővásárhelyen sokan szeretik, és jól irányítja a városát, és mégis össze volt Gyurcsányozva, hülyézve, és alkalmatlanozva. Az emberek mármint a könnyelmű emberek nem gondolkoznak szerintem, csak érzelmek alapján döntenek.
tegnapelőtt 22:31
 20/31 anonim ***** válasza:
A Fidesznek kb kétmillió szavazója van. E között van olyan, akit segített a rendszer. Aki jól keres, segíti az egykulcsos adó, ezenkívül a családosokat segíti, adókedvezmények, sokaknak bejött a CSOK , vagy elég az előző választás SZJA visszatérítésére. Én 40-es vagyok és sok családos kollégától hallom, a Gyurcsány fele ennyit se adott. És van az a réteg, akit visz a propaganda, mert utálja Gyurcsányt és rossz volt neki 2006 körül. Az mellékes, hogy most is az vagy még rosszabb. Plusz akik a rendszerből jól élnek, mert a húsos fazék mellett vannak, politikai pozícióban magas vagy alacsony szinten, vagy politikusok haverjai. Na ezekből a rétegekből bőven megvan a Fidesz többség
tegnapelőtt 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!