Azért kellett a Menczer nyálfröcsögtető provokációja,
hogy mindenki erről beszéljen, ne a Fidesz újabb lebukott
pedofil pap üdvöskéjéről?
Figyelt kérdés
dec. 6. 12:34
1/7 anonim válasza:
A Fidesz szándékosan provokálni küldte oda a tacskóját. Aztán a 16 perces ugribugriból azt az egy pillanatot mutatták be az M1-en ahol MP kicsit meglökte a pártnyikhajt. Tiszta szánalom, mármint a Fidesz részéről.
dec. 6. 12:40
2/7 anonim válasza:
Hogy direkt ezért volt-e, azt nem tudom, de ez is egy tipikus gumicsont, ami leköti a közvéleményt. Miközben a nép elvan a csontot rágcsálva, kiesik pár újabb csontváz a szekrényből, meghoznak pár nekik kedvező pénzügyi döntést, pl. most 30 milliárdot csoportosítanak át a felcsúti akadémiának, kaparnak a norvég alap 75 milliárdjáért amit saját kamu civil szervezeteken keresztül akarnak majd bezsebelni és azt állítják, hogy jönni fognak az uniós pénzek, de azt nem mondják, hogy ezek még a 2023-ban megítélt pénzek, noha erre OV korábbi állítása szerint nincs is szükségünk, de most mégis azt nomdta, hogy a magyar gazdaság ebből fogja kihúzni 2026-ig, és még sok érdekesség történik, amire érdemes lenne odafigyelni.
dec. 6. 12:43
3/7 anonim válasza:
És arról persze nem beszéltek az M1-en, hogy Pajor András atya hogyan tapogatta a ministránsfiúk intim testrészét. Az a Pajor András, akit Orbán Viktor javaslatára Novák Katalin kitüntetett valami lovagkereszttel.
Komolyan mondom, én már szégyellném, ha kitüntetést akarnának adni nekem, olyan rongy emberek társaságába kerülnék ezzel.
dec. 6. 12:43
4/7 anonim válasza:
Szerintem is szokásos fideszes gumicsont volt ez. Mindhiába, addig kapálóznak míg bele nem fulladnak a kiáradt Tiszába.
Utóirat: tudjuk-tudjuk fideszesek, kipukkadt lufi. Azért foglalkoztok még mindig vele mert annyira kipukkadt😅
dec. 6. 12:47
5/7 anonim válasza:
Ez egy megrendezett Mónika Show volt a fideszes híveknek, semmi több esetleg valóban provokáció.
dec. 6. 12:49
6/7 anonim válasza:
"Kéri László | A Fidesz egy alpári vita szintjére ment le, hogy elterelje a lényegről a figyelmet"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!