A fletósok (DK-sok) többségében, kinek a győzelméért fognak szurkolni 2026-ban? Tisza vagy Fidesz?
Logikusan egyiknek sem szurkolnak majd.
A fideszesek velük ellentétben örülhetnének, hogy jött egy olyan ellenzéki párt, ami törpévé zsugorította a DK-t és Gyurcsányt teljesen eljelentéktelenítette. Most már nem kell félni Gyurcsánytól kicsit sem. Mégis a fidesz ostromolja, szidja, támadja a legjobban a tiszát, nem a DK. Annak ellenére, hogy a tisza minden fideszesnek szívességet tett Gyurcsány elintézésével. A fidesz viselkedése ezért illogikus, elvégre a tiszától nem kell félni, mert a fidesz még így is stabilan vezet. Vagy nem?
Azt azért nem tudom milyen vágyálmaik lehettek, hisz még kegyelmi botrány utánni, de Tisza megalakulása előtt is csupán 12-14%-on álltak. Ebből pedig nemhogy a kormányt nem váltják le, de még a 2/3-ot sem bírták volna megállítani.
"Mégis a fidesz ostromolja, szidja, támadja a legjobban a tiszát"
szarba se veszik a tiszát
Nyílván azért foglalkoznak vele éjjel-nappal...🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bocsánat, hogy bekekontárkodok a vitába, de most benéztem az Origo-ra ami a fidesz lapja és tele van Magyar Péterrel. Belenéztem a Hírtv-be is, ma is sokszor foglalkoztak Magyar Péterrel. Magyar Péter így, Magyar Péter úgy, Magyar Péter ilyen, Magyar Péter olyan, csak ezt hallani és olvasni és ez még csak a fideszes sajtó. Az ellenzéki sajtóban is hasonlóan ott van mindig, de furcsa mód kevesebbszer szerepel.
Mintha a 7-es válaszoló azt próbálná tagadni, hogy most éppen nappal van (mert most fél 1-kor nappal van). Ilyenek a fideszesek, az arcodba hazudnak, letagadják a legnyilvánvalóbbat is, azt is ami ott van a szemed előtt.
Figyelj, nem kell adni a hülyét, lesír, hogy egy provokátor vagy. Még MP napszemüvege is téma volt hetekig a fideszes médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!