Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy ti tényleg reménykedtek?

Amúgy ti tényleg reménykedtek?

Figyelt kérdés
Miért hiszem azt, hogy naív az, aki szerint 26-ban kormányváltás lesz? Én már nagyon rég elvesztettem a hitem a magyarokban. Ne legyen igazam, de szerintem simán besöpörnek 26-ban is egy 2/3-ot.

dec. 5. 21:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
dehogy reménykedek, elköltöztem :'D
dec. 5. 21:06
 2/24 anonim ***** válasza:
48%
MEgértjük, te egy kő alatt töltötted az elmúlt 10 hónapot, ráadásul valószínűleg nincs is más célod, mint hogy add a hülyét.
 3/24 anonim ***** válasza:
23%

Nem reménykedek.

Bejött a TISZA-trükk. E mögé bújva épülget az új 2/3.

4/24 A kérdező kommentje:
Nem, kedves kettes. De nagyon sokan voltak MZP mögött is anno, aztán láttuk. Nyilván ez erősebb, de annyi ismerősöm van, aki meggyőzhetetlen, hogy egyszerűen nem hiszek már a csodában
dec. 5. 21:09
 5/24 anonim ***** válasza:
57%

Merjünk kicsit álmodni!

Igazad van. Hagyjuk az egészet a ~3,14csába és törődjünk bele, hogy ezer milliárdokat szivattyúznak ki az országból. Mindegy is…

A lényeg, hogy megtanulja ez a szerencsétlen nép hogy ereje van. Ahányszor átver minek valaki annyiszor kéne leváltani. Ilyen egyszerű.

dec. 5. 21:12
 6/24 anonim ***** válasza:
62%
2/3-ad tuti nem lesz, nyerésre csak esély van, tehát lehet reménykedni. Bejöhet, de én sem becsülöm alá a hazugsággyár és az agymosás hatékonyságát…
dec. 5. 21:14
 7/24 anonim ***** válasza:
34%
Én már Dublinban vagyok.😆
dec. 5. 21:14
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

Már miért ne lehetne reménykedni? Láttam én már MSZMP kormányt is bukni, MDF kormányt is bukni, MSZP kormányokat is bukni, meg Fidesz kormányt is bukni. Teljesen reális szcenárió.

Érdekes, hogy ugyanilyen hangok 2010-ben is biztosra vették, hogy Gyurcsányék maradnak, na az is változott.

dec. 5. 21:15
 9/24 anonim ***** válasza:
73%

MZP a háborús stressz és gyurcsány miatt nem nem nyert.

Most nincs gyurcsány… eselyek nagyobbak sokkal.

dec. 5. 21:16
 10/24 A kérdező kommentje:
Ezt mondd annak az x millió birkának, aki imádja.
dec. 5. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!