Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha már az ellenzékiek szerint...

Ha már az ellenzékiek szerint MZP vállalhatóbb volt, mint most MP, akkor mégis miért reménykednek kormányváltásban?

Figyelt kérdés
Logikus, hogy még nagyobbat fog bukni, nem?
ma 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
MZP mögött nem állt párt, éppen ez volt az egyik legnagyobb baja.
ma 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
MZP-nek az lett a végzete hogy gyurcsánnyal is összefogott erre a fidesz propaganda össz gyurcsányozta, emlékszünk a miniferi dumájukra.
ma 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
MZP-n, fogott a lejárató kampány. Folyamatosan olyanokat mondott, ami kiforgatva tökéletes volt a lejáratáshoz. Magyarnál meg inkább erősíti, mint gyengíti a lejáratókampány. A kérdés, pontosan miért és meddig tart ez a trend.
ma 09:23
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

MZP szavazó voltam és tisztában vagyok vele, hogy nem lesz kormányváltás.

Nem Magyar Péter miatt, hanem a rendszer miatt.

Én nem reménykedek benne, tisztában vagyok vele, hogy diktatúra vagyunk.

ma 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Többen is leírták már abban a másik topikban. Mért nem olvasod el ott?
ma 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Mzp 3 dolog miatt bukott, Gyurcsany, valasztasi osztogatasok, haborus ijesztgetes.

Mpt nem lehet ossze Gyurcsanyozni.

Kevesebb penz lesz valasztas elotti osztogatasra es alapvetoen elvettek a Katat, Rezsi csokkentest, es az infla miatt a magyarok szegenyebbek.

A haborus felelmekre se biztos h jatszhat a kormany lehet 26ban mar nem lesz haboru, de MP is kulon figyelmet szentel annak h ne lehessen rafogni h haboruparti.

Az osszefogast sose mertek a fidesz fele.

Illetve Mp nagy elonye meg h a 22es valasztasi bukta miatt az emberek eltavolodtak az oellenzektol.

ma 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert több a tapasztalat. MP is és a választók is tanultak a 22-es bukásból. Most gondosan ügyelnek, hogy ne kövessék el még egyszer ugyanazokat a hibákat. Kérdés, hogy ez meddig és mire lesz elég. Én drukkolok.
ma 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
Örök hála MZP-nek, kivégezte az ellenzéket. Ez volt a 0. lépés a kormányváltáshoz.
ma 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
41%

#2 "MZP-nek az lett a végzete hogy gyurcsánnyal is összefogott erre a fidesz propaganda össz gyurcsányozta,"

Mivel MZP ÖSZZSEFOGOTT gyurcsánnyal, nem kellett összegyurcsányozni, már ősszegyurcsányozta saját magát.

Annyira nevetséges, hogy amikor konkrétan szövetségre lépnek, egy listán indulnak és közösen kampányolnak politikusok, pártok, akkor tagadjátok, hogy azok szövetségesek lennének, ellenben amikor van egy bűncselekmény vagy valamiféle felháborító eset a jobboldaliak között akkor máris a teljes politikusi csapat és az összes szavazó is szerintetek egy emberként ugyanolyan, mint az aki elkövette.

MZP-t nem a fidesz gyurcsányozta össze, ő tette ezt meg saját magával amikor összeállt gyurcsánnyal.

Ha magadra borítasz egy tál spagettit és ezt elmondja az anyád az apádnak, akkor nem az anyád spagettizett össze téged, hanem te magadat, ő csak elmondta másnak a TÉNYT ami megtörtént.

ma 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondott neked ilyet, hogy MZP vállalhatóbb volt? És mit értünk "vállalhatóbb" alatt? Mert szerintem nem volt az. MZP-nek nem volt pártja, összefogott Fletóval. Végzetes hiba, ez rengeteg támadási felületet ad a fideszes propagandának. Ezen kívül MZP egyrészt amatőr volt, másrészt túl becsületes, túl őszinte volt, egy ilyen ember nem tud egy velejéig romlott, korrupt kormányt megbuktatni, nem véletlen kapta szét lecsónak pár hónap alatt a Fideszes propaganda. Magyar Péterre pedig eddig még nem hat a fideszes lejáratás.
ma 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!