Ha már az ellenzékiek szerint MZP vállalhatóbb volt, mint most MP, akkor mégis miért reménykednek kormányváltásban?
MZP szavazó voltam és tisztában vagyok vele, hogy nem lesz kormányváltás.
Nem Magyar Péter miatt, hanem a rendszer miatt.
Én nem reménykedek benne, tisztában vagyok vele, hogy diktatúra vagyunk.
Mzp 3 dolog miatt bukott, Gyurcsany, valasztasi osztogatasok, haborus ijesztgetes.
Mpt nem lehet ossze Gyurcsanyozni.
Kevesebb penz lesz valasztas elotti osztogatasra es alapvetoen elvettek a Katat, Rezsi csokkentest, es az infla miatt a magyarok szegenyebbek.
A haborus felelmekre se biztos h jatszhat a kormany lehet 26ban mar nem lesz haboru, de MP is kulon figyelmet szentel annak h ne lehessen rafogni h haboruparti.
Az osszefogast sose mertek a fidesz fele.
Illetve Mp nagy elonye meg h a 22es valasztasi bukta miatt az emberek eltavolodtak az oellenzektol.
#2 "MZP-nek az lett a végzete hogy gyurcsánnyal is összefogott erre a fidesz propaganda össz gyurcsányozta,"
Mivel MZP ÖSZZSEFOGOTT gyurcsánnyal, nem kellett összegyurcsányozni, már ősszegyurcsányozta saját magát.
Annyira nevetséges, hogy amikor konkrétan szövetségre lépnek, egy listán indulnak és közösen kampányolnak politikusok, pártok, akkor tagadjátok, hogy azok szövetségesek lennének, ellenben amikor van egy bűncselekmény vagy valamiféle felháborító eset a jobboldaliak között akkor máris a teljes politikusi csapat és az összes szavazó is szerintetek egy emberként ugyanolyan, mint az aki elkövette.
MZP-t nem a fidesz gyurcsányozta össze, ő tette ezt meg saját magával amikor összeállt gyurcsánnyal.
Ha magadra borítasz egy tál spagettit és ezt elmondja az anyád az apádnak, akkor nem az anyád spagettizett össze téged, hanem te magadat, ő csak elmondta másnak a TÉNYT ami megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!