Ellenzékiek, ugye a Tiszára szavaztok vasárnap és majd 26-ban is?
DK-ra fogok.
Magyar Péter egy Nerből kiszabadt ember.Orbán új trójai falova.
Most biztos hogy nem, mert vannak elveim, és ezt egy 2-3 hónapja felbukkant ex NER-es alig ha tudja megváltoztatni. Budapesten remélem nagyon kevesen szavaznak a TISZARA, miutan M.P meg sem tisztelete a választókat a vitán való megjelenésével. (Listavezetoi)
Így a Momentumra szavazok, akik tettek is valamit az EP-ben értunk. Remelem sokan dontenek igym
"a Momentumra szavazok, akik tettek is valamit az EP-ben értunk."
És miből gondolod hogy a Tisza párt és MP nemtesz meg majd mindent ha bejutnak az EP-be??? Szerintem MP-ék még felkészültebb embereket küldenek és még hatékonyabban fogják Magyarország érdekeit képviselni.
Szerintem a Tiszások azt se fogják tudni, hogy eszik-e vagy isszák, az Európai Parlamentet. Becsücsülnének a Néppártba, a KDNP mellé, illetve ahol régebben a Fidesz is volt. Engem nem győzött meg, sőt kifejezetten ellenszenves ez az egész bohózat.
Egy 19 éves DK-szavazó (igen, vagyunk fiatalok is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!