Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy ti tényleg reménykedtek?

Amúgy ti tényleg reménykedtek?

Figyelt kérdés
Miért hiszem azt, hogy naív az, aki szerint 26-ban kormányváltás lesz? Én már nagyon rég elvesztettem a hitem a magyarokban. Ne legyen igazam, de szerintem simán besöpörnek 26-ban is egy 2/3-ot.

dec. 5. 21:03
1 2 3
 11/24 DK-s ***** válasza:
34%

Nem.

#3-nak:

Szerintem is.

dec. 5. 21:17
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Azok is atszavaznak most nyugi
dec. 5. 21:18
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Már semmiben nem reménykedek, ellopták ezek már az egész országot 😒
dec. 5. 21:21
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Azért azon ne csodálkozzunk, hogy MZP nem nyert. Magyar Péter mérföldekkel jobb.
dec. 5. 21:23
 15/24 anonim ***** válasza:
38%
#10: Az az x millió kb 2 milliót jelent. Ennyit le lehet gyűrni. Vidéken és azon belül is a falvakban kell még picit erősödni és rendben leszünk. Ugyanakkor folyamatosan résen kell lenni, nem lesz egy sétagalopp az biztos. Magyar Pétert lehet szeretni vagy nem kedvelni, de valamit mindenesetre nagyon jól csinál.
dec. 5. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

Hogy MP veszélyt jelent a Fideszre, azt pontosan a Fidesz bizonyította be. MZP-től is be voltak szarva, úgy hogy MZP amatőr volt, még pártja sem volt, és összeállt Gyurcsánnyal.

MP esetében, már ott tartanak, hogy ahol felbukkan, oda propagandistákat, államtitkárokat küldenek balhézni.

dec. 5. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

MZP mögött mi volt? Egy ellenzéki összefogás? Ugyan már, még az is szétesett a választásokra, ha egyáltalán összeállt valamikor.

Tudod hány TISZA Sziget van már országos szinten?

[link]

Már ennek önmagában olyan ereje van, ami a fideszt halálra rémíti.

És ezek a közösségek alulról kezdtek felépülni!

dec. 5. 22:14
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

A remelt rendszer megdonteset nem is csupan az ellenzek (mostmar ketpartrendszerre alakult konkretan)erossege adja csak,hanem az egyre notton novo fidesz-ellenesseg. A ketkedo tiszasok is behuzzak,a fidesz ellen. A tiszta tiszasok 26ig novekszenek.

A fideszben mar csak a stsbil kokemeny felelemmel manipulalhato reteg maradt.

Mar most meg tudna donteni a tisza. De.

Oszinte leszek,ismerjuk a kormanypolitikat es a donteshozokat. Mocskos elcsalasok,valasztasi bundakra, kampany alatti elofizetesre kell szamitani.

Tehat egy kozel diktatorikus orszagban a racionalitasra epulo joslatok mit sem ernek.

dec. 5. 22:19
 19/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem reménykedek, hanem erősen bízok a Tisza győzelmében

Hogy miért?

Mert a történelemben megtanulhattuk hogy semmi sem örök, minden rendszer megbukik egyszer, és szemmel látható hogy eljött az az idő. Ez a rezsim ennyit bír, már elkezdett rohadni és inogni, össze fog dőlni. Még úgy is hogy biztosan nehéz küzdelem lesz ez a pártnak, hiszen gyorsan meg kell szervezni mindent úgy hogy közben a valaha volt legaljasabb ellenkampányra kell számolni.

Minden elképzelhető és elképzelhetetlen megtörténhet a hátralévő másfél évben, és ez aggasztó. Azonban a rendszer bukásra áll, és bukásra ítéltetett.

Sokak szerint nem is akarnak már nyerni, úgyis csődközelben lesz az ország a választások utánra.

dec. 5. 23:18
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
A központositásokal vessztet a fidesz mi az baromság hogy, városok pályázhatnak a saját iparüzési adójukra.Ilyen sehol nincs világba én értem hogy, Orbán isztánba azt hiszik mindent lehet de az 500 eurót meg az inflációt nem lehet ki dumálni.Ha meg el csalják a választás az egész fidesz megy kukába itt az embereknek minimális életszinvonalt se tudják nyujtani.Lehet ilyen bohocokat küldeni mint Nagy Márton kibálva mondja mindenki jól él attol nem lesz igy.Meg ilyen Bogikat akiket ha vesz kamera el sirják magukat mert ők is tudják mihez aszisztáltak.
dec. 5. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!