Menczer Tamás azt akarta kiprovokálni Pécsen, hogy Magyar
Péter megüsse?
Figyelt kérdés
Mert ha megüti, akkor MP-t bilincsben viszik el onnan a rendőrök, és soha nem mossa le magáról, hogy ő ütött először, tehát a Tiszának akkor befellegzett.
szerintem azt akarta elérni, hogy takarodjon el a fenébe a gyerekotthonok közeléből
dec. 5. 23:50
2/33 anonim válasza:
Én el tudom azt képzelni, hogy egy nagy színjáték volt az egész, azért volt ez a bizalmaskodás, meg "kicsi". Aki jobban megfigyelte, haveri ugratás volt az egész. Ez a "kicsi" meg valami becenév lehet. Szerintem nagy színészi mutatvány volt, utána mindketten piáltak és nevettek a sok szerencsétlenen, aki bevette ezt a showt.. Szerintem Magyar Péter és Menczer Tamás gyerekkori barátok, előre megtervezték ezt a műsort mindketten. Nagy alakítás volt.
dec. 5. 23:55
3/33 anonim válasza:
Mindenképp erőszakot, tettlegességet akart ki provokálni, kikényszeríteni! Ismét bukott a fidesz.
dec. 5. 23:59
4/33 anonim válasza:
Csak agresszív berekből lehet erőszakis viselkedést kiprovokálni mint amilyen MP , ezt tudta Menczer is hogy MP agresszív , csak most éppen nem mert támadni mert nagy volt a közönség
dec. 6. 00:27
5/33 anonim válasza:
Majd megvereti menczert valakivel... Ezen nem múlik.
dec. 6. 01:08
6/33 anonim válasza:
menczer eleve veszekedni és provokálni ment oda, a segíteni akarás leg kisebb jele sem volt látható rajta. Ezzel szemben MP segíteni ment oda.
MP már el is érte azt hogy elinduljon egy javulás a gyermekotthonokban,
pintér sándor nem rég jelentette be hogy tisztasági ellenőrzést rendelt el a gyermekotthonokba. Ha MP nem lépett volna ebben az ügyben maradt volna minden úgy ahogy eddig volt. Ez az eset is azt mutatja hogy orbánnak a foci a fontos a gyermekek sorsa nemérdekli. Jólteszi MP hogy nyílvánosságra hozza a fidesz bűneit mert sok ember nem is gondolja hogy mennyi aljassággal kormányoz ez a bűnbanda és vezetője.
dec. 6. 01:45
7/33 anonim válasza:
Igen. Egyértelműen provokálni ment oda meczykehh. Nagy önuralma van Péternek, én letéptem volna menczykehh arcát.
dec. 6. 01:46
8/33 anonim válasza:
Egyébként sikerült a terv, csak meg kell nézni a hírtévét. Szóval Péter nem volt teljesen figyelmes a provokációra, mert a hírtévén mindent kivágtak, és azt mutatták Mici megérkezik, és Peti megtaszajtja a mikuláscsomagos dobozzal, teljesen sikerült a tervük, mert a fidesz szavazók nem fogják megnézni az egész videót.
dec. 6. 01:50
9/33 anonim válasza:
A politika egy nagy showműsor, emberek...
dec. 6. 02:36
10/33 anonim válasza:
01:45 vagyok! lepontozott a fidesz banda de itt a bizonyíték hogy sok gyermekothonban van probléma, ezért nemakarja a fidesz banda beengedni MP-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!