Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás azt akarta...

Menczer Tamás azt akarta kiprovokálni Pécsen, hogy Magyar Péter megüsse?

Figyelt kérdés
Mert ha megüti, akkor MP-t bilincsben viszik el onnan a rendőrök, és soha nem mossa le magáról, hogy ő ütött először, tehát a Tiszának akkor befellegzett.

dec. 5. 23:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
41%
Egyértelmű hogy arra ment ki a játék, ezt meg is mondta Magyar Péter ott helyben hogy ezt akarja elérni a viselkedésével.
dec. 6. 23:18
 22/33 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy arról miért nem beszélnsenki, hogy ezt miert egy gyerekotthon ajtajaban kellett lemuvelni??? Még ha tervezett is. A fidesznek semmi sem szamit.. SEMMI
dec. 7. 00:17
 23/33 anonim ***** válasza:
26%
Mert ha KFC előtt csinálná, akkor most azért höbörögnél!
dec. 7. 07:16
 24/33 anonim válasza:
28%
Hát ez a Magyar Peti kb 2 ütés lett volna Menczernek
dec. 7. 08:42
 25/33 anonim ***** válasza:
64%
Igen! Számomra is egyértelmű, hogy azt akarta kiprovokálni, hogy megüsse, és hogy annak aztán majd lesz következménye
dec. 7. 10:18
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda konteó... Te jó ég?
dec. 7. 10:50
 27/33 anonim ***** válasza:
Én a 25 -ös válaszoló vagyok. A 26 -ostól kérdezem! Hol itt a konteó? Ugye a konteo az összeesküvést jelent. Aminek nagyvalószínűséggel semmi alapja nincsen. Aztán ki tudja, lehet, hogy később kiderül, hogy igaz volt. De itt ebben az esetben te miből gondolod azt hogy ez csak egy összeesküvés és hogy ennek semmi alapja nincsen? Itt szerintem elég egyértelmű hogy a Menczer azért ment oda, hogy a Magyar Péter vagy valaki aki ott állt körülötte az megüsse, meglökje aztán azt a jelenetet mutogathassák a Hírtévében meg az összes Fidesz médiában.
dec. 9. 14:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Igen. Pontosan ezt hívják konteónak. Tény, alap nélküli hiedelmet!

így kezdődnek a konteók, idézem * Itt szerintem elég egyértelmű *.

Semmi konkrétum, semmi bizonyíték csak a feltevés.

Lefordítom * itt szerintem elég egyértelmű, hogy a Föld lapos *

Hát szóval így kezdődik. Ez 1 konteó, kedves Honfitársam!

dec. 9. 16:20
 29/33 anonim ***** válasza:

"Igen. Pontosan ezt hívják konteónak. Tény, alap nélküli hiedelmet!

így kezdődnek a konteók, idézem * Itt szerintem elég egyértelmű *.

Semmi konkrétum, semmi bizonyíték csak a feltevés.

Lefordítom * itt szerintem elég egyértelmű, hogy a Föld lapos *

Hát szóval így kezdődik. Ez 1 konteó, kedves Honfitársam!"

Nem hiszem el hogy te elhiszed hogy Menczer nem azért ment oda hogy kiprovokáljon MP től valami agresszív reakciót mint pl hogy megüsse stb és utána azt a megfelelő vágás után lehessen mutatni a Fidesz közeli médiában. Nincs ezzel "baj" lehet mondani hogy "hát a politika ilyen az erősebb kutya ba.."

De gyomorforgató ez az alantasság ahogyan önérzetesen komoly arcal képes valaki leírni hogy nem is ez volt a cél és ez csak egy konteo..

Hogy tudsz tükörbe nézni?

tegnapelőtt 11:09
 30/33 anonim ***** válasza:

* Nem hiszem el hogy te elhiszed hogy Menczer nem azért ment oda hogy kiprovokáljon... *

Igen ez hit kérdése. Jól írod!

tegnapelőtt 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!