Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás azt akarta...

Menczer Tamás azt akarta kiprovokálni Pécsen, hogy Magyar Péter megüsse?

Figyelt kérdés
Mert ha megüti, akkor MP-t bilincsben viszik el onnan a rendőrök, és soha nem mossa le magáról, hogy ő ütött először, tehát a Tiszának akkor befellegzett.

dec. 5. 23:46
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
12%
Hát nem tudom, ha megüti Menczert utána ő önvédelemből már megverhette volna Magyart, mondjuk ki nyíltan ránézésre keményebb ember.
dec. 6. 06:24
 12/33 anonim ***** válasza:
47%
Habzó szájat én se ütnék meg. Valamk betegséget tuti elkapott volna Magyar :D
dec. 6. 07:54
 13/33 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem ez volt a konkrét célja. Ezt a "büdös a szád!" dumát sikerült előcsalnia így is, közben persze ő is lejáratta magát. Jobban. De nekem ez az egész jelenet kínos volt, de ha van esze a Fidesznek akkor elküldő Menczert ezután.
dec. 6. 08:00
 14/33 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a Fidesz e jelenet után lehúzhatja a rolót. Kell ez nekünk? Biztos kell? A gazdaság romokban,az államadósság az egekben,az euró 415 forint,a MÁV egy pusztulat,...Emberek!!!!! Ebben az országban tarvágás történt! Hahó! Mégegyszer kérdezem: kell ez nekünk?
dec. 6. 17:47
 15/33 anonim ***** válasza:
18%
Menczer is ultra gáz volt na de MP!? Borzalom. Mint a megszeppent kisfiú, akit rajta kapnak, hogy cukorkát lopott!
dec. 6. 19:28
 16/33 anonim ***** válasza:
18%
poloska peti passzív szereplőként akarja felhasználni nehézsorsú gyerekek nyomorát a szánalmas bosszúpolitikájához
dec. 6. 19:32
 17/33 anonim ***** válasza:
84%
#16 Bezzeg a Fidesz!🤣 Brüsszel, migráns, háború!🤣 Ha a Tisza politikai okokból is hívja fel rá a figyelmet, legalább valós és hasznos figyelemfelhívás.
dec. 6. 21:16
 18/33 anonim ***** válasza:
17%
azért vagytok szánalmasok, mert három valós és releváns problémája legalább van a fidesznek, miközben a tiszanulláknak meg egy sincs
dec. 6. 21:25
 19/33 anonim ***** válasza:
36%
Hagyd úgy se értik a büdös szájúak! 😃👊
dec. 6. 21:30
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
#19 Szánalmas ez a színvonal tőletek, de vergődjetek csak.🤣
dec. 6. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!