Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is csalódás volt...

Szerintetek is csalódás volt Magyar Péter viselkedése Pécse ?

Figyelt kérdés

Nagyon felkapott téma lett az elmúlt napokban a pécsi események, ahol Menczer Tamás szócsatába keveredett MP-vel. Tudjuk, hogy Menczer egy utolsó alpárif fideszes suttyó és ismét szépen hozta a pártja színvonalát. Ez nem volt meglepetés. Viszont MP számomra óriási csalódást okozott. Menczer folyamatosan támadta, de MP-nek egyetlen frappáns visszavágása sem volt. Nem tudott érdemi érveket felhozni, és úgy tűnt, hogy Menczernek sikerült teljesen sarokba szorítania. Annyira, hogy a végén láthatóan remegett, és szinte a sírás határán állt.

Egy miniszterelnökjelölttől ennél sokkal többet várnék el. Például Jakab Péter egy ilyen helyzetben valószínűleg pillanatok alatt szétcincálta volna Menczert érvekel és bszolásokkal. De MP most teljesen leblokkolt. Mi lesz, ha politikai vitákban kell helytállnia, vagy ha államfőkkel kell tárgyalnia? Atomjaira bomlik vagy mi?

Azért örülök, hogy a Fidesz azóta is veszít a támogatottságából, de MP viselkedése ebben a helyzetben kifejezetten kiábrándító volt.

dec. 5. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
23%

10# "Már az, hogy kezet nyújtott Orbán Viktornak Magyar Péter az sem egy pszichopata,idegbeteg,remegő ember képe, amit a propaganda igyekszik felépíteni."

Az egy fölötte állót magához lehúzni akaró suttyó próbálkozása volt, és ezt Orbán éreztette is vele amikor ülve maradt a kézfogás alatt. Ha ugyan felfogta, mert az sem sikerült mindenkiek, ahogy elnézem.

dec. 6. 11:20
 22/71 anonim ***** válasza:
27%

Nekem nem volt csalódás. Én tudtam, hogy csak a nála gyengébbekkel, meg azokkal mer kikezdeni, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy az ő stíkusában nyilvánuljanak meg.

A videót nézve épp arra gondoltam, hogy "Na, a Fidesz kiengedte a pitbullját". Magyar a következő pillanatban mondta,hogy "vigyék már innen ezt a pitbullt!" Kitört belőlem a nvetés.

dec. 6. 11:29
 23/71 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos nem mindenki tud ilyen helyzetben jól reagálni, sokan leblokkolnak

Ha elkezd ordítani akkor ugyanolyan alpári lesz mint egy suttyó

dec. 6. 11:39
 24/71 anonim ***** válasza:

#19. "Nem ti vagytok"

Én tuti nem, de azért biztosan frappáns lett volna a kommentet, ha én lennék az egyik. Majd legközelebb talán.

dec. 6. 13:44
 25/71 anonim ***** válasza:
83%
Ma reggel megkérdezték az állami rádióban Orbán Viktort, hogy mi a véleménye MenczNER Tamás pécsi viselkedéséről. Orbán ennyit válaszolt: "igaza volt". (civilizált demokráciában egy ilyen mencznert úgy kirúgná a miniszterelnök, hogy füstölne a pics..ja.)
dec. 6. 15:02
 26/71 anonim ***** válasza:
71%
#25 Ezzel hivatalosan is ezt a alávaló, hitvány szintet képviseli a fidesz. Gratulálok nekik és a megvezetett birkáiknak is.
dec. 6. 15:10
 27/71 anonim ***** válasza:
53%
Igen, Pozitív csalódás!
dec. 6. 15:54
 28/71 anonim ***** válasza:
19%
26# Ez nem a Fidesz, hanem Magyar Péter szintje. Menczer azért viselkedett vele úgy, mert Magyar a szép szóból nem ért. Látszott, hogy megrogyott a fene nagy önbizalma, amit a mások becsmérlésével növelt olyan nagyra.
dec. 6. 15:59
 29/71 anonim ***** válasza:
43%
28# hopp itt egy narancskárosult. Jahh...délután 4 óra van...lejárt a műszak az akkumulátorgyárban. Lehet ostobaságokat írogatni. Lassan kezdődik a híradó a ner1-en,siess nehogy lemaradj róla,addig se irkálsz itt ostobaságokat.
dec. 6. 16:08
 30/71 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem azt olvastam, hogy pöcse.. 😆😆😆😆😆
dec. 6. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!