Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is csalódás volt...

Szerintetek is csalódás volt Magyar Péter viselkedése Pécse ?

Figyelt kérdés

Nagyon felkapott téma lett az elmúlt napokban a pécsi események, ahol Menczer Tamás szócsatába keveredett MP-vel. Tudjuk, hogy Menczer egy utolsó alpárif fideszes suttyó és ismét szépen hozta a pártja színvonalát. Ez nem volt meglepetés. Viszont MP számomra óriási csalódást okozott. Menczer folyamatosan támadta, de MP-nek egyetlen frappáns visszavágása sem volt. Nem tudott érdemi érveket felhozni, és úgy tűnt, hogy Menczernek sikerült teljesen sarokba szorítania. Annyira, hogy a végén láthatóan remegett, és szinte a sírás határán állt.

Egy miniszterelnökjelölttől ennél sokkal többet várnék el. Például Jakab Péter egy ilyen helyzetben valószínűleg pillanatok alatt szétcincálta volna Menczert érvekel és bszolásokkal. De MP most teljesen leblokkolt. Mi lesz, ha politikai vitákban kell helytállnia, vagy ha államfőkkel kell tárgyalnia? Atomjaira bomlik vagy mi?

Azért örülök, hogy a Fidesz azóta is veszít a támogatottságából, de MP viselkedése ebben a helyzetben kifejezetten kiábrándító volt.

dec. 5. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
8%
Színjáték az egész. Ennyi a véleményem...
dec. 5. 23:45
 2/71 anonim ***** válasza:
74%
Magyar inkább tök higgadtan lereagálta, mivel Menczer letámadta, kocsmastílusban elkezdte szidalmazni, és belehajolt az arcába. Egy átlagember simán pofánvágta volna Menczert már rég.
dec. 5. 23:50
 3/71 anonim ***** válasza:
7%
Én el tudom azt képzelni, hogy egy nagy színjáték volt az egész, azért volt ez a bizalmaskodás, meg "kicsi". Aki jobban megfigyelte, haveri ugratás volt az egész. Ez a "kicsi" meg valami becenév lehet. Szerintem nagy színészi mutatvány volt, utána mindketten piáltak és nevettek a sok szerencsétlenen, aki bevette ezt a showt.. Szerintem Magyar Péter és Menczer Tamás gyerekkori barátok, előre megtervezték ezt a műsort mindketten. Nagy alakítás volt.
dec. 5. 23:56
 4/71 anonim ***** válasza:
32%
Mi az a Pécse?
dec. 6. 00:00
 5/71 anonim ***** válasza:
21%

#2. "Egy átlagember simán pofánvágta volna Menczert már rég."

Ezt pontosan ugyanennyire legitim ám MP-ről is gondolni. Csak hát egy tiszaszektás ezt a szemellenzője miatt nyilván nem látja.

dec. 6. 00:02
 6/71 anonim ***** válasza:
57%
Nagy teljesítmény volt Pétertől , hogy ilyen férfiasan helytállt.
dec. 6. 00:04
 7/71 2*Sü ***** válasza:
84%

> ahol Menczer Tamás szócsatába keveredett MP-vel.

Végül is így is meg lehet fogalmazni.

> MP-nek egyetlen frappáns visszavágása sem volt

Nehéz helyben lereagálni egy ilyen váratlan és az abszurditást súroló helyzetet. De Magyar Péternek itt is volt egy jó húzása. Egy rá nézve kellemetlen dolgot tudott felülírni Menczer Tamáson keresztül. Innentől a rossz szájszagról nem a felvétel, sokkal inkább ez az eset fog az eszébe jutni mindenkinek.

> Nem tudott érdemi érveket felhozni,

Érveket? Mire?

> úgy tűnt, hogy Menczernek sikerült teljesen sarokba szorítania.

És pont ezzel veszített.

> Annyira, hogy a végén láthatóan remegett, és szinte a sírás határán állt.

Én inkább láttam úgy, hogy az elején nem tudja igazán hova tenni a dolgot, és rémül meg, hogy most mi is folyik itt.

> Egy miniszterelnökjelölttől ennél sokkal többet várnék el

A fene tudja. Én nem várom el egy miniszterelnöktől, hogy egy kocsma stílusú szájkaratéban jó legyen. Én azt várom el, hogy legyen egy víziója a politikáról, a közös ügyeinkről, egészségügyről, oktatásról, gazdaságról, szociális rendszerről, külpolitikáról. Ezt várom el, és ebben lehet egy jelölt akkor is jó, ha vasággyal együtt 50 kg és egy madárfüttytől is összerezzen. (Persze akkor, ha ennek ellenére megy tovább a céljai megvalósításában, vagy valaki tud neki utat törni.) Nem biztonsági őrt, vagy kidobóembert választunk, hanem az országot jól működtető vezetőt.

dec. 6. 00:18
 8/71 anonim ***** válasza:
60%
Egy ilyen ótvar alpári gyökér nekem így a képembe hajolna ordítani, az biztos hogy reflexből meg is ütné a gyomrával a térdemet. Le a kalappal Magyar előtt, ahogy lereagálta ennek a tahónak a kirohanását. Én biztos nem tudtam volna ennyire higgadt maradni, ezért is nem járok emberek közé.
dec. 6. 00:58
 9/71 anonim ***** válasza:
64%

Magyar Péter viselkedése korrekt volt.

Menczer letámadta MP-t, eleve veszekedni ment oda és provokálta MP-t Ez viszont mérhetetlen nagy bunkóságra vall.

MP segíteni akar a gyermekothonban lakó gyerekeken és már van is eredménye ennek a segítségnek, pintér sándor bejelentette hogy tisztasági ellenörzést rendelt el a gyermekothonokban, menczer mit tett a gyerekekért mikor MP-t provokálta??? Na csak ennyit menczer "jóakaratáról és emberségéről"

dec. 6. 01:21
 10/71 anonim ***** válasza:
58%

Lényegében kiderült, hogy ki a pszichopata, és az idegbeteg, agresszív, és az nem Magyar Péter. Több frappáns válasza is volt.

Már az, hogy kezet nyújtott Orbán Viktornak Magyar Péter az sem egy pszichopata,idegbeteg,remegő ember képe, amit a propaganda igyekszik felépíteni.

Akkor a szerencsétlenek azzal foglalkoztak, hogy Péter a banánját igazgatta. Szánalmas már a fidesz, és hatástalan, fogatlan oroszlán.

dec. 6. 01:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!