Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, Menczer Tamás mai...

Fideszesek, Menczer Tamás mai akciója sem bizonytalanított el titeket?

Figyelt kérdés

Sok mindent elárul, ha így viselekdik nyilvánosan a kormány egyik minisztere.

A linket is itt hagyom:

https://www.youtube.com/watch?v=T6gqrlm8dTs

tegnap 20:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

5-ös, Fogalmam sincs mi volt megint, nem követem én ezeket a bohózatokat már egy ideje. Vitatkozzatok csak rajta, fidesz, vagy Poloska, vagy Gyurcsi, meg mit tudom én kik szerepelnek még a porondon. Néha beleszaladok 1-1 rövid videórészletbe, és kapcsolom is el, mert tudom, csak komédia. Ami a mai magyar politikai életben zajlik, az tipikus megtestesítője a "Kenyeret, és cirkuszt a népnek" mondásnak. Nem igaz, hogy nem veszitek mind észre, hogy csak egymásnak vagytok ugrasztva, de mindegy, álljatok bele, ha unatkoztok.

Nekem Péter úgy ahogy van, nem tetszik. Semmi hitelesség, egy kitalált karakter, 0 személyiséggel, 0 saját gondolattal. Ennek mindent a szájába adtak, nagyon látszik rajta. Nézzétek meg kicsit a mimikáját, főként a mikromimikát, ahogyan beszél, ahogy a száját tartja közben, még ő sem gondolja komolyan, amiket mond, időnként épp csak el nem röhögi magát. Ordít ezekből a dolgokból a komolytalanság, a hamisság. Folyton azt kérdezem magamtól, mások hogy nem látják ezt??? Hogyan lehetne elmagyarázni nekik, hogy jó a gondolat, hogy változás kell, de nem egy ilyenre! Igazán akadhatna értelmesebb kihívója is a fidesznek 2026-ra, mert ha ez a hamiskártyás nyer, ennek az országnak végleg befellegzett. Nagyobb bajt fog hozni a magyarok fejére, még a mostaninál is, pedig hát ez se piskóta!

tegnap 20:30
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Vége van! Fideszes mondta... gondolom saját magukra nézve.
tegnap 20:56
 13/18 A kérdező kommentje:

11-es, megértem, hogy nem szimpi.

De jelenleg ő a legesélyesebb, és elfelejtettük azt, hogy választáskor a bizalmat szoktuk megszavazni és nem azt, hogy "na ő tuti jó lesz"

Én sem vagyok biztos benne, de meg fogom adni neki az esélyt, mert ki kell probálni valami újat. Aztán majd meglátjuk, hogy kormányoz, ha hatalomra kerül.

tegnap 21:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Ha szarul, nyilván leváltjuk.

De ha ő győz, akkor az uniós pénzek jönni fognak, ami sokat fog segíteni. (Bírják kint) Muszáj lesz jevesebbet lopniuk, mert erre az ellenzék már nagyon ki van élezve. Propaganda nem lesz, mert át látunk a szitán. Tudja mit akarunk és mit kell teljesítenie, ha kormányon akar maradni.

tegnap 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
14 És azt tudod milyen áron bírják őt kint? Ha az "Ő emberük", márpedig elég nagy az esély rá, akkor csúnyán be kell majd csicskulni egy csomó olyan dolognak, amihez a magyar társadalom még nem eléggé liberális. Fájdalmas lesz az is. Viszont, ha nem az ő emberük, hanem a jelen magyar hatalomé, akkor sem lesz jobb a helyzet. Egy dologban vagyok 99%-ban biztos, hogy vannak neki gazdái, és talán mindegy is már, hogy kik, ez nálam kizáró tényező önmagában is. Ahogy írtam is, nem elég jó színész, számomra teljesen átlátszó mit is művel, nekem ez az ember full kamu, és emiatt teljesen kizárt, hogy esélyt adjak majd ha szavazni kell.
tegnap 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Méh Gyurcsány jobb vót?
tegnap 21:33
 17/18 A kérdező kommentje:
15-ös, semmit nem tudunk, ehhez kicsik vagyunk, de nyilván tamogatják, ha Orbán ellen indul, aki szálka az eu szemében, érthető okokból. Nem meggyőzni akarlak, félre ne érts, de mit csináljunk akkor? Én is masra szavaznék, de őt támogatják a legtöbben. És nem tudhatjuk, hogy ki kinek a gazdája, ki milyen kapcsolatban van a másikkal. Bármi lehet a háttérben, amiket sosem fogunk megtudni. Én azt tudom, hogy változás kell, és nagyon bízok benne, hogy a Péter majd mindenkinek bebizonyítja, hogy a tiszások jó döntést hoznak.
tegnap 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem bizonytalanítja el őket. A nagyrészük nem is tud erről. Aki meg igen, az úgy van vele, hogy "Magyar Péter ezt érdemli, hogy így beszéljenek vele." Egy másik kérdés alá kommentelte valaki ezt a Rákosi-rendszert idéző stílust. Akkor mondták ezt, hogy a reakciós/kulák/nagytőkés/stb. nem érdemel más bánásmódot.

Nem tudom, mikor jut el oda a Fidesz, hogy akasztani is fognak, ha valaki merészel más véleményen lenni.

ma 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!