Fideszesek, Menczer Tamás mai akciója sem bizonytalanított el titeket?
Sok mindent elárul, ha így viselekdik nyilvánosan a kormány egyik minisztere.
A linket is itt hagyom:
https://www.youtube.com/watch?v=T6gqrlm8dTs
Miért, a Péter mit csinált ma, ami nem tetszett?
Tényleg érdekelne. Nagyon kritikus vagyok vele szemben, de ma megdícsértem.
Jól állta a sarat.
"Miért, a Péter mit csinált ma, ami nem tetszett?"
Nézzük csak: szokása szerint semmire nem válaszolt, fenyegető hangnemben kommunikált, megint kezdte a szájszagozást, a 3 éves gyerekek mögé próbált bújni, a végén már kicsit elő is jött belőle az állat.
Menczer csak megpróbálta felhúzni és sikerült is neki, kaptunk pár pillanatnyi igaz Magyar Péter akciót!
Eddig én nem mentem el szavazni, de ezután tuti Peti ellen szavazok... Isten ments, hogy ez a kétszínű sunyi arcgép legyen a miniszterelnök...
“Miért, a Péter mit csinált ma, ami nem tetszett?”
Hát nem is tudom….A másik államtitkár szavát félbeszakítva meg sem hallgatta őt, csak a saját agyatlan mantráját fújja, arrébb lökte Menczer Tamást stb.
Én elhiszem, hogy azt gondolja Magyar Péter, hogy ő a “népakaratot” testesíti meg, de attól még nem zaklathatja random a gyermekotthonokat. Nem akadályozhatja a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!