A mai Menczer kontra Magyar kakaskodásból ki jött ki rosszabbul?
Mivel itt vagy így gondolom te többet foglalkozol politikával, mint az átlag aki megnéz egy híradót vagy elolvas pár cikket. Nekem ők a csendes többség, mert nekik ebből annyi lesz meg, hogy két hülye ordibált.
#20 Ő nem fejlődött semmit se, régen is a pénzért eladta magát, most jobb híján saját "vállalkozása" van, de ez még mindig arról szól, hogy pénze, hatalma legyen és nem arról amiről a sok birka követője hiszi.
Nyilván ha ő mondta akkor így van. Esetleg gondolkozni, kritikusan szemlélni azt amit mond, tesz az igazán nem várható el.
Állítása szerint eljön a diákhitel központból de utána még elmegy megünnepelni a Fidesz fényes győzelmét. Neked ha mondjuk eleged van a NER-ből és kilépsz önszántadból akkor mennyire férne bele, hogy menjél jópofizni a Fidesz győzelmi buliján.
Neked ebben nincs ellentmondás? Nem fura, hogy utána Hadházy / átlátszó is talál logikus érvet arra, hogy miért rúgta ki őt a Fidesz pár hónappal a választás előtt de az átlag Tiszás még mindig ott tart, hogy Magyar Péter besokalt a NER-től. Partizán interjú előtt pár nappal még Mészáros céghez akart menni, annyira elege volt a NER-ből és ezt ő nyilatkozta de ti ebből csak annyit hallottatok meg, hogy jaj szegénynek nem volt más lehetősége, mert mindenki NER-es.
Pár napja elküldte az ellenzéki politikusokat magánszektorba dolgozni úgy, hogy ő eddig csak az apjának meg a Fidesznek dolgozott.
Csupa ellentmondás az ember de olyan szinten hinni akartok benne, hogy ha ő mondaná ki, hogy az egész csak a pénzről, hatalomról szól és szarik ő a választóira, Magyarországra azt se hinnétek el.
#23 Csak már nem a mocskos kormány által van pénze, nagy különbség, mert meghúzott egy határt, neki már nem vett be a gyomra több aljasságot...
"Ő nem fejlődött semmit se, régen is a pénzért eladta magát, most jobb híján saját "vállalkozása" van, de ez még mindig arról szól, hogy pénze, hatalma legyen és nem arról amiről a sok birka követője hiszi."
Nyilván politikusnak kell "egyfajta" embernek lenni, szerintem sokan akik lefogják rá rakni az X-et, ezzel, amit te leírtál tisztában is vannak, azért lássuk be... Nem az egyszerű (és most szépen fogalmaztam), gondolkodni nem tudó emberek fognak rá szavazni, akiket mondjuk most a Menczel meg is tudott szólítani.
Ki által van pénze? Ez se érdekli az egyszerű Tisza szavazót. Ahogy megettétek az ellenzéki összefogás mikroadományozóit, most megeszitek ezt is.
"mert meghúzott egy határt"
Pont ezt írtam de látom most se sikerült elolvasni, cáfolni esetleg ha te jobban értesült vagy. Kirúgták választások előtt, pedig ilyent nem igazán szokott a Fidesz csinálni, mert még nekik is gáz volt amit a diákhitelnél csinált.
"Nem az egyszerű (és most szépen fogalmaztam), gondolkodni nem tudó emberek fognak rá szavazni"
Aki kitart egy párt mellett az birka, aki 4 évente változtatja, hogy kire szavaz és semmit se vár el a jelöltjétől, MZP-re is leszavaztak a balosok, liberálisok, most MP-re is azok az okos, gondolkodni tudó, gerinces emberek.
De tényleg ha már ennyire okosok vagytok akkor, hogy nem sikerült még egyszer se találni valaki olyant aki képviselni is tudná azt amiben hisztek? Miért mindig ilyen szükségmegoldásokat kell támogassatok, hogy végre elzavarják Orbánt? És ami a szomorú, hogy még nem is sikerült ezt megtegyék hiába adtátok fel az elveiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!