A mai Menczer kontra Magyar kakaskodásból ki jött ki rosszabbul?
És ez nem kakaskodás volt.
Földbe döngölés, majd fejre-vizelés.
🤣
Most azt láttam Magyar pofáján, amit nagyon régóta várok attól a gyáva xartól: FÉLELMET!
És a legkevésbé sem zavar, hogy egy fideszes terrorizálta be. Én már korábban is állást foglaltam ebben a kérdésben: Magyart akár egy mihazánkossal karöltve is szívesen rugdalnám. A fideszesség sem akadály.
Egy folyamatosan hazudó, képmutató, gerinctelen, beképzelt, hiú, öntelt trágyadomb.
Egyszerűbben fogalmazva: nárcisztikus.
A fidesz, mert ez a viselkedés egy államtitkártól vag, mitöl durva.
6, lehet hogy vannak hibái, de nem tette , tenné szándékosan tönkre az országot mint gyurcsány apád és orbán. Nem adósítaná el, megoldaná a problémákat stb. Lenne gazdaságpolitikája... nem a hatalom megtartása lenne az egyetken célja. Ha ő hazudik, akkor a másik két pszichopata mit tesz?
Értelmes embernek inkább az jut eszébe, vajon mik lehetnek ezekben a gyermekotthonokban, hogy nem engedik be Magyart? Mit kell ennyire takargatni?🤔
Amúgy a fideszesek már annyira betegesen túltolták a lejáratást, meg a propagandát, hogy ezzel csak a Tiszát erősítik. De csinálják csak, ha ennyi eszük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!