A mai Menczer kontra Magyar kakaskodásból ki jött ki rosszabbul?
#10-nek:
Tévedsz.
Menzer lesz szerintem az első FIDESZES politikus, aki az ellenzékiek jó részének a szimpátiáját is élvezni fogja!
#8-nak:
És egy EU parlamenti képviselőtől nem durva az az alpári viselkedés, amir az a csicska Magyar művel?
Azt sem mondhatom hogy kocsmában a helye, mert testőrök nélkül még onnan is kibaxxák.
Szerintem tévedésben vagytok, Menczer jöhet bármilyen rosszul ki ebből a buliból, mert ő egy eldobható arc a Fideszben. Majd kap a szolgálataiért cserébe valami felügyelő bizottságban egy pozíciót havi pár milláért.
De a Tiszának csak egy arca/szája/ ... -ja van és ez Magyar Péter és ha ezzel azonosítják, hogy szájkaratézik mindenkivel akkor nem tudom mennyire lesz majd szimpi a csendes többségnek akik nem itt kommentelnek, nem basszák el az idejüket arra, hogy ilyen hülyeségeket nézzenek, hogy hogyan veszekszik két felnőtt ember.
ma 19:52
De ti úgy hoznátok helyre az egészet, hogy a mostani rendszer helyébe egy olyan embert ültetnétek be aki évekig a Fideszből élt és még most is ott lenne ha nem rúgják ki. Arról, hogy mondjuk mennyire lojális a sajátjaihoz már ne is beszéljünk, de nyilván ha hátba szúrta a feleségét, követőit, párttársait akkor majd pont miniszterelnökként fogja a magyarok érdekeit képviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!