Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai Menczer kontra Magyar...

A mai Menczer kontra Magyar kakaskodásból ki jött ki rosszabbul?

Figyelt kérdés
tegnap 18:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
8%
Magyar jött ki rosszabbul. Legalább már pár elvakult Tisza-hívőnek is kinyílt a szeme végre jónéhány Facebook kommentből ítélve.
tegnap 19:27
 12/32 DK-s ***** válasza:
0%

#10-nek:

Tévedsz.

Menzer lesz szerintem az első FIDESZES politikus, aki az ellenzékiek jó részének a szimpátiáját is élvezni fogja!

#8-nak:

És egy EU parlamenti képviselőtől nem durva az az alpári viselkedés, amir az a csicska Magyar művel?

Azt sem mondhatom hogy kocsmában a helye, mert testőrök nélkül még onnan is kibaxxák.

tegnap 19:32
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Mencerke. Élvezem nézni ahogy ássák alá magukat ezek a bukott fideszesek. Mindegyik vállalhatatlan.
tegnap 19:48
 14/32 anonim ***** válasza:
79%
Aggodalomra semmi ok gyerekek, előre megyünk nem hátra. Egy olyan országban, ahol Menczer Tamás kommunikációs igazgató lehet, ott még Pumped Gabó is lehet kultúráért felelős államtitkár.
tegnap 19:52
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
Győzikét kihagytad :D
tegnap 20:09
 16/32 anonim ***** válasza:
75%
#5 Max attól félhetett, hogy elveszíti a türelmét és lemegy annak a tahónak a szintjére.:D Sajnos voltam már a helyében, hidd el, nehéz mit kezdeni az ilyen semmiből nem értő, primitív lényekkel.
tegnap 20:27
 17/32 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem tévedésben vagytok, Menczer jöhet bármilyen rosszul ki ebből a buliból, mert ő egy eldobható arc a Fideszben. Majd kap a szolgálataiért cserébe valami felügyelő bizottságban egy pozíciót havi pár milláért.

De a Tiszának csak egy arca/szája/ ... -ja van és ez Magyar Péter és ha ezzel azonosítják, hogy szájkaratézik mindenkivel akkor nem tudom mennyire lesz majd szimpi a csendes többségnek akik nem itt kommentelnek, nem basszák el az idejüket arra, hogy ilyen hülyeségeket nézzenek, hogy hogyan veszekszik két felnőtt ember.

tegnap 20:36
 18/32 anonim ***** válasza:
38%

ma 19:52

De ti úgy hoznátok helyre az egészet, hogy a mostani rendszer helyébe egy olyan embert ültetnétek be aki évekig a Fideszből élt és még most is ott lenne ha nem rúgják ki. Arról, hogy mondjuk mennyire lojális a sajátjaihoz már ne is beszéljünk, de nyilván ha hátba szúrta a feleségét, követőit, párttársait akkor majd pont miniszterelnökként fogja a magyarok érdekeit képviselni.

tegnap 20:38
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
#17 Hát én a "csendes többséghez" tartozom, de úgy éreztem, hogy most meg kell szólalnom és ahogy elnézem a környezetemben is ez a helyzet.
tegnap 20:41
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
#18 Ezt a felfogást sosem értettem... Akkor kicsit szélsőségesen, de rohadjunk meg úgy, ahogy vagyunk? Egész életünkbe gyakorlatilag vegetáljunk és soha ne fejlődjünk? Ha én X évig Fideszes voltam, akkor már ne eszméljek fel egy adott pont után, hogy "hu, ez már nekem is sok?"
tegnap 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!