Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még soha nem voltam szavazni,...

Még soha nem voltam szavazni, de eldöntöttem, hogy ha elmegyek szavazni csak a TISZA-ra szavazok. Mennyien vannak ezzel még így?

Figyelt kérdés
A Fidesz annyira felbosszantott, hogy ez lett az eredménye.
dec. 3. 11:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
42%

"és mégis kinek ártott az a videó? "

Szerintem a legjobban saját magának. Legalábbis nálam elvesztette a renomét, de hát majd a választásokon fog elválni a xar a májtól, ahogy eddig is történt. Szerintem egy kevésbé impulzív ember sokkal nagyobb eséllyel lenne OV kihívója. Bármennyire is fasza cucc a TNT, azért még nem keverném a benzinbe hogy jobban mennyen az autó.

dec. 3. 13:09
 22/24 anonim ***** válasza:
42%

"Érdekes módon azzal semmi bajod nincsen, hogy Varga Judit viszont volt, hogy megütötte a férjét, és ezt a saját szájával mondta."

szerintem nem sokan bírnák ki a magyar péter féle terrorizálást, úgy hogy ne verjen le neki egy nagyot

dec. 3. 13:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Engem a lakosságot 1989 óta folyamatosan hülyének néző "politikai elit" bosszantott fel annyira, hogy valószínűleg nem megyek soha többé szavazni! 35 év távlatában már letisztult azért, hogy amíg nem pucolják ki a közigazgatást a mindent is luxusban túlélő szélhámosoktól, addig itt csak arra szavazok, hogy egyre vastagabb br@kit toljanak le az emberek torkán. Szégyen, hogy azt, amit itt megtesznek évtizedek távlatában a lakossággal, azt van pofája bárkinek is politikának nevezni, - mert ez jóval közelebb áll a szervezett élősködéshez, mint bármi máshoz. Nem oszt, nem szoroz számomra, hogy a jelenlegi "választékból" ki fogja tovább rontani az életminőségemet!
dec. 3. 14:09
 24/24 anonim ***** válasza:
#20, és ez azért igaz, mert te azt mondtad...
dec. 3. 17:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!