Még soha nem voltam szavazni, de eldöntöttem, hogy ha elmegyek szavazni csak a TISZA-ra szavazok. Mennyien vannak ezzel még így?
Én eddig mindig szavaztam, de soha többet nem vagyok hajlandó szavazni abban az országban, ahol, úgy akarnak rendszert váltani az emberek, hogy egy olyan palira kéne most szavazni, aki 20 évig a rendszer része volt!
Soha többet!
"2002-2010! olvass utána! soha többet baloldal"
Teljesen egyetértek. Nem kell többé baloldal. Szerencsére a Tisza nem baloldali párt. <3
"#1, az megvan, hogy még akkor is jobb volt az élet, mint most? ..."
kinek volt jobb? neked MSZP-s talpnyalónak és a munkásőr apádnak?
az átlag ember ünnepelt, énekelt, táncolt az utcán amikor végre ELTAKARODTATOK
#6, gratulálok, hogy két mondatból sikerült levezetned a családfámat. Ja, nem...
Tudod, ha valami szarabb egy ugyancsak szar dolognál, akkor a másik szar jobb lesz ebben a relációban. De nyilván ezt fideszesként ép ésszel nem lehet felfogni...
"az átlag ember ünnepelt, énekelt, táncolt az utcán amikor végre ELTAKARODTATOK"
Akkor, remélem, most is táncolsz a 600 forintos benzinnek meg a 415 forintos euróárfolyamnak is... Meg hogy 10000 forintból egy fél szatyor élelmiszert tudsz csak venni, a csúnya tyúcsány idején pedig ugyanannyiből egy teli bevásárlókosárra azért futotta.
Ezt a kérdést köszönd Menczer Tomikának. 😅
Eddig is bennem volt az, hogy a TISZA-ra szavazok, ha elmegyek szavazni, de nem voltam benne biztos. Most már BIZTOS vagyok benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!