Milyen érzés egy pedofil mentegető kormány uralma alatt lenni?
39 Ha költöztél, ne felejts el mesélni a fantasztikus közbiztonságról és a csodálatos kinti megélhetési költségekről.
Oroszok nem akarnak ide jönni, már számtalanszor nyilatkozták. Jobban megéri nekik az üzleti partnerség.
De mi nem gyilkolásszuk az orosz kisebbséget az ukránokkal ellentétben. Nem tiltottuk be az anyanyelvi oktatást.
Nem akarunk amerikai atomot telepíteni ide és végül nálunk az oroszok nem intéztek többször felszólítást, hogy ne akarjunk a NATO-hoz csatlakozni.
Nem tudom a történelem mennyire erősséged, a kubai rakétaválság megvan? Az amcsik akkor volt joga felháborodni, hogy a s*ggükbe atomot akartak rakni, az oroszoknak miért nincs joga?
Illetve olyan, hogy Ukrajna már csak névleg van. Amerikai tőke szépen kivásárolta az országot és valójában már az amerikai földbirtokosok birtokaiért öletik le az ukránokat.
10 - "Püspökségbe pedig nem szólhat bele a politika, sőt az egyházi vezetők állítólag támogatták is, hogy arról ne mondjon le."
Fogadjunk, hogy te még a Hófehérke mesét is elhiszed!
Debrecenben a Nagytemplomba be sem engedték ezt a műmajom "püspököt"!
"...szerintem a kérdező csak szeretne olyan emberi szintet elérni, mint Balog Zoltán, Novák Katalin, Varga Judit." - hát, szervizmérnök, benned nagyon össze vannak kavarodva a sebességek és az értékrendek!!!
42.
Sunyi személyeskedést próbáld befejezni!
Nagyjából elő is adtad a problémád: általad nem ismert emberekről alkotsz véleményt, bután, rosszindulatból, csak a köpködés kedvéért.
Balog Zoltánt a református egyház vezetése 86 százalékban támogatta abban, hogy a pedofil botrány kirobbanásának ellenére maradjon a helyén.
Aki nem támogatja "a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke, Fekete Károly", arról viszont nincs tényszerű információ, hogy a Nagytemplomba nem engedték volna be Balogot. Főleg, ha nem is akart oda menni, ez valami pletyka lehet valószínűleg.
Hazugságokat viszont nem kellene terjeszteni!
Szerintem neked sem esne jól, ha rólad valótlan állításokat terjesztenének, csak úgy ostobasági alapon.
Balog Zoltán holnap, kedden szándékozik egy nyilatkozatot tenni az ügyben, talán várjuk ki!
Addig is nézd, milyen undorító bunkó módon viselkedik a 444.hazudok gyökér riportere:
"Ha költöztél, ne felejts el mesélni a fantasztikus közbiztonságról és a csodálatos kinti megélhetési költségekről."
Már jártam kinnt Lombardiában nemrég és tényleg remek mondhatom. A buszjegy nem volt olcsó, de így is olcsóbb volt mint a reptéri buszjegy otthon.
Aztán beültem kávézni, és döbbenetemre sokkal olcsóbb volt mint otthon bárhol! 1€ a kávé! Max 1.2 ha drágább, egy rendes kávézóban és jóféle kávék
Aztán bevásároltam és szinte minden olcsóbb volt.
Ennyit a rémmeséitekröl.
Már csak a nyelvet kell tudnom és itt sem vagyok
43 - Nehogy már Balog püspököt példaképpé vetítsed!
Lehet, hogy te tapsikolsz ennek az alaknak, de ezt ne várd tőlem/tőlünk is!
"Szerintem neked sem esne jól, ha rólad valótlan állításokat terjesztenének, csak úgy ostobasági alapon." - Nem tudom, mert eddig még rólam nem terjesztettek ilyet - talán nem véletlenül... még ostobasági alapon sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!