Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen érzés egy pedofil...

Milyen érzés egy pedofil mentegető kormány uralma alatt lenni?

Figyelt kérdés

dec. 3. 07:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
25%

10.

"Püspökségbe pedig nem szólhat bele a politika"

Nap vicce: feldobtad a kollégák reggelét is :DDD

Amikor Orbánék osztják a 100 milliárdokat a kedves egyházaknak a védelmi alapokból egyéni elbírálás szerint akkor is erre hivatkozzál. :)

Bocsi egy ilyen pedo ügybe keveredett erkölcsi roncsnak nem néztem utána hogy még a "h" betű hiányzik a neve végéből.

Saját egyházában is tiltakoznak ellene. Ezért bosszú hadjáratot vezet mostanában az ájtatos fideszes lelkész.

Tényleg rothad ez a fidesznyik birodalom már.

dec. 3. 08:58
 12/45 anonim ***** válasza:
54%

“Nap vicce: feldobtad a kollégák reggelét is :DDD

Amikor Orbánék osztják a 100 milliárdokat a kedves egyházaknak a védelmi alapokból egyéni elbírálás szerint akkor is erre hivatkozzál. :)”

Az egyházi kinevezésekről volt szó. Nem az alaptörvényben megállapított egységes állami támogatásról. De látszik hogy analfabéta vagy.

dec. 3. 09:02
 13/45 Szervizmérnök úr ***** válasza:
44%

11. Képzeld, én sem szoktam tudni fejből, de ez intelligencia kérdése.

Amikor egy vitafórumon a Balog(h) név kerül szóba, akkor előbb ellenőrzöm (Google), utána írom le. Vagy más, kétes esetben is.

Mert vannak igényes emberek, vannak igénytelenek, ez csak ennyi.

dec. 3. 09:18
 14/45 anonim ***** válasza:
30%

12.

Alaptörvénybe amit a fidesz fogadott el és semmilyen más párt nem támogatta?

Teljes az Orbáni rezsim a törvényhozástól a végrehajtó hatalmon át a nyomozóhatóságokig.

Nem arról van szó, hanem hogy ha nem folyna az állami pénzcsap akkor persze rögtön le tudnák váltani a pedo mentő püspököt.

Attól még hogy sértegetsz nem lesz nagyobb megtisztulás a refomátusoknál Balogtól. Ez nekik is árt a fidesznek is és az országnak is - mindenki tudja. Csak Balog a hatalmát félti.

dec. 3. 09:19
 15/45 anonim ***** válasza:
36%
#14 Én is ellenzem Baloghot. Azt, hogy megmaradt, mint püspök. De erről Balogh és azok tehetnek akik megszavazták, nem a fidesz.
dec. 3. 09:23
 16/45 anonim ***** válasza:
39%

Elég nyomasztó érzés

Sajnos a nyelvtudásom elég hiányos, a nyelvérzékem az szörnyen csapnivaló, a nyelvtanulási lehetőségeim pedig elég korlátozottak, emiatt ebben a patkányfékszekben ragadtam

Olyan érzés mint az egérnek vergődni a ragacsban

dec. 3. 09:28
 17/45 anonim ***** válasza:
54%

"Püspökségbe pedig nem szólhat bele a politika"

A reformátusoknál ez nem úgy működik, mint a katolikus egyházban. A reformátusoknál az egyházi vezetőket alulról választják. Épp ezért szólhat bele a politika és sajnos bele is szól. A kommunisták is beleszóltak sajnos. A hatalomgyakorlásban pedig a fidesz lassan ugyanazokat módszereket alkalmazza.

dec. 3. 09:33
 18/45 anonim ***** válasza:
29%
7. Nagyjából ilyen üsszemosásokból állsz. K. Endre nem pedofil. Azért lett elítélve, mert elsőnek nem hitt a gyereknek és ezt annak vették, hogy befolyásolni akarta a gyereket. Illetve el lett ítélve, le is ülte a nagy részét és utána kapott a végére kegyelmet. Valahogy az nem szokta zavarni az okoskodókat, ha gyilkosok jó magaviselettel előbb szabadulnak.
dec. 3. 09:40
 19/45 anonim ***** válasza:
49%

"Ha a kérdés színvonalát nézzük, szerintem a kérdező csak szeretne olyan emberi szintet elérni, mint Balog Zoltán, Novák Katalin, Varga Judit."

Remélem, ez csak trollkodás...

Vagy tényleg ezek a figurák lennének mértékadó politikusok a konzervatív gondolkodású emberek számára? Hol vannak ezek intelligenciában, felkészültségben, felelősségvállalásban mondjuk Széchenyi Istvántól, Deák Ferenctől, Bethlen Istvántól vagy Teleki Páltól?

dec. 3. 09:41
 20/45 anonim ***** válasza:
30%

Nem, ott a releváns személyek jelenleg a Bayer Zsoltok.

dec. 3. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!