Milyen érzés egy pedofil mentegető kormány uralma alatt lenni?
10.
"Püspökségbe pedig nem szólhat bele a politika"
Nap vicce: feldobtad a kollégák reggelét is :DDD
Amikor Orbánék osztják a 100 milliárdokat a kedves egyházaknak a védelmi alapokból egyéni elbírálás szerint akkor is erre hivatkozzál. :)
Bocsi egy ilyen pedo ügybe keveredett erkölcsi roncsnak nem néztem utána hogy még a "h" betű hiányzik a neve végéből.
Saját egyházában is tiltakoznak ellene. Ezért bosszú hadjáratot vezet mostanában az ájtatos fideszes lelkész.
Tényleg rothad ez a fidesznyik birodalom már.
“Nap vicce: feldobtad a kollégák reggelét is :DDD
Amikor Orbánék osztják a 100 milliárdokat a kedves egyházaknak a védelmi alapokból egyéni elbírálás szerint akkor is erre hivatkozzál. :)”
Az egyházi kinevezésekről volt szó. Nem az alaptörvényben megállapított egységes állami támogatásról. De látszik hogy analfabéta vagy.
11. Képzeld, én sem szoktam tudni fejből, de ez intelligencia kérdése.
Amikor egy vitafórumon a Balog(h) név kerül szóba, akkor előbb ellenőrzöm (Google), utána írom le. Vagy más, kétes esetben is.
Mert vannak igényes emberek, vannak igénytelenek, ez csak ennyi.
12.
Alaptörvénybe amit a fidesz fogadott el és semmilyen más párt nem támogatta?
Teljes az Orbáni rezsim a törvényhozástól a végrehajtó hatalmon át a nyomozóhatóságokig.
Nem arról van szó, hanem hogy ha nem folyna az állami pénzcsap akkor persze rögtön le tudnák váltani a pedo mentő püspököt.
Attól még hogy sértegetsz nem lesz nagyobb megtisztulás a refomátusoknál Balogtól. Ez nekik is árt a fidesznek is és az országnak is - mindenki tudja. Csak Balog a hatalmát félti.
Elég nyomasztó érzés
Sajnos a nyelvtudásom elég hiányos, a nyelvérzékem az szörnyen csapnivaló, a nyelvtanulási lehetőségeim pedig elég korlátozottak, emiatt ebben a patkányfékszekben ragadtam
Olyan érzés mint az egérnek vergődni a ragacsban
"Püspökségbe pedig nem szólhat bele a politika"
A reformátusoknál ez nem úgy működik, mint a katolikus egyházban. A reformátusoknál az egyházi vezetőket alulról választják. Épp ezért szólhat bele a politika és sajnos bele is szól. A kommunisták is beleszóltak sajnos. A hatalomgyakorlásban pedig a fidesz lassan ugyanazokat módszereket alkalmazza.
"Ha a kérdés színvonalát nézzük, szerintem a kérdező csak szeretne olyan emberi szintet elérni, mint Balog Zoltán, Novák Katalin, Varga Judit."
Remélem, ez csak trollkodás...
Vagy tényleg ezek a figurák lennének mértékadó politikusok a konzervatív gondolkodású emberek számára? Hol vannak ezek intelligenciában, felkészültségben, felelősségvállalásban mondjuk Széchenyi Istvántól, Deák Ferenctől, Bethlen Istvántól vagy Teleki Páltól?
Nem, ott a releváns személyek jelenleg a Bayer Zsoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!