Milyen érzés egy pedofil mentegető kormány uralma alatt lenni?
30. Hülyeség.
Orbán önző módon a magyarok érdekeit védi, hogy a magyar emberek szemében jó színben tűnhessen fel. Ezért részlegesen lepaktál még Putyinnal is, jól teszi.
Szerintem a brüsszeli vezetés történelmi orbitális hibát követett el, amikor Moszkvával szemétkedni kezdtek és Putyint Peking felé terelték, illetve a BRICS erősítése felé. Amiben persze igazuk is van, a BRICS egy szükséges ellenpólus sajnos Washinton dominanciájával szemben.
Az EU-nak ki kellett volna inkább használni az oroszok földrajzi közelségét, közös gazdasági érdekek mentén.
Nem pedig lefeküdni gazdaságilag Washingtonnak, nekik hasznot hajtani, nekünk pedig árdrágulást okozni ezáltal.
Idézet:
Mihajlo Podoljak, az ukrán elnök tanácsadója a Telexnek Kijevben adott interjújában arról is beszélt, hol tartanak a magyar–ukrán kapcsolatok, oroszbarát-e Orbán Viktor, és szerinte miért tévedés, hogy Oroszországot racionális vezetés irányítja.
-------------
Nem, egyáltalán nem oroszbarát. Orbán maximálisan pragmatikus, a saját értelmezésének megfelelő nemzeti érdekre fókuszál, hasznot akar Magyarországnak hajtani. Ez érthető, a legtöbbet akarja kihozni a történelmi pillanatból, ebben nem látok semmi rosszat.
Orbán, pontosabban Magyarország az EU elválaszthatatlan része. Ez bizonyos értékrendet, megállapodások összességét jelenti. Igen, lehetnek alkalmi kísérletek bizonyos haszonért, de ebben semmiféle oroszpártiság nincsen. Ezt gyakorlati szempontból minden további nélkül megteheti egy szuverén ország vezetője. Hogy erkölcsileg megteheti-e, az más kérdés, lehet, hogy nem, de ez már a belső diskurzusra tartozik.
Ukrajna törekszik a párbeszédre Magyarországgal a legfelsőbb szinten és szakbizottságok szintjén. Ennek már látszik a hozadéka. Nem gyorsan megoldható kérdésekről van szó, a rendezés hosszú időt vesz igénybe, de a lényeg, hogy ez a folyamat zajlik.
Nem látok Európában olyan országot, amely ideológiailag oroszpárti volna. Mindenki érti, milyen kockázatai vannak az együttműködésnek, összevetve a lehetséges haszonnal. Hiszen az orosz világ a konkurenciát az erőszak révén valósítja meg, ami középtávon már pusztító következményekkel jár, még ha rövid távon lehet is hozadéka. Ezt érti Orbán is.
32. A link feletti csupán a saját véleményem, link alatt "Mihajlo Podoljak, az ukrán elnök tanácsadója".
Előbbihez mindenkinek saját jogosultsága van, utóbbival Lehet, hogy fájdalmat okoztam, tájékozatlanságra rávilágítottam, ezért kell személyeskedni.
Putyin minden támogatást és szimpátiát megkapott a Nyugattól.
Nato csúcsokon vett részt G7 konferenciákon még a legutolsó időkig is.
Csak hát ugye a fene vonzó hatalom és a rohadt ellenzék amely meg akarná szerezni.
Az orosz ember nem hülye látja mit összeharácsolt Putyin, és tudja hogy ebből neki is kijárna. Amikor ugyanis elkezdett erősödni az ellenzék és nem lehetett már több ellenzéki politikust üzletembert és újságírót kicsinálni elüldözni akkor tényleg ki kellett találni valamit.
Erre jó volt az Ukrajna elleni hadi műveletek több ütemű megvalósítása.
Így elterelve az orosz közvélemény figyelmét Putyin bűneiről belső leszámolásáról és zsarnokságáról. Hiszen az orosz föld támadás alatt áll.
A Putyinnal és Oroszországgal megértést tanúsító magyarok ezt azért elfelejtik hozzátenni, hogyan bánik Putyin az ellenzékkel és mennyi ember esett ki az ablakon aki nem támogatta a rendszerét.
Szerintem fizessetek önként négyszeres rezsit, akit illet, küldje vissza a 13. havi nyugdíjat, fizessetek ingatlanadót(
akit illet, fizesse ki a gyerekei tankönyveinek az árát; utasítsa el a 25 éves kirúg járó szja mentességet;
Akit illet, utasítsa vissza a pedagógus bércemeléseket, minden kedvezményt.
Költözzön Berlinbe , Milánóba ( ott is vérontás volt 31-én), végül jelentkezzen Zelenszkijnék, hogy szeretne háborúba menni.
Lehet lepontozni, azblegalább nyomaték lesz.
Te jó Isten, hogy vannak, akik maguk tolják a guillotinba a nyakukat?!
🤦♀️
"Szerintem fizessetek önként négyszeres rezsit"
A magyar rezsik így is drágák, főleg a fizetésekhez képest, de amúgy is. Tudom hogy nem a legdrágább de így is lehetne olcsóbb, ha nem populista kormány lenne hatalmon.
"fizessetek ingatlanadót"
Már bocs, de fizetünk
"fizesse ki a gyerekei tankönyveinek az árát"
Sajnos ezt is fizetni kell elég sok rászorulónak is, tapasztaltam és megdöbbentem, hogy nemcsak ezt, de a gyermekétkeztetést is. Csak sok gyereknél van kedvezmény és csak akkor ha mind kiskorú. Ez így elég karcsú, sokaknak semmi.
"utasítsa el a 25 éves kirúg járó szja mentességet"
Nagyjából lefordítottam fideszesről magyarra ezt is, és hát valamiért pont sikerült kimaradnom ebből is. Úgyhogy kösz bammeg!
"utasítsa vissza a pedagógus bércemeléseket"
Nem érint ez sem. De ezt is már régebben kellett volna, nem akkor mikor már ég a ház.
"Költözzön Berlinbe , Milánóba"
Nagyon szívesen, utóbbin dolgozok.
"jelentkezzen Zelenszkijnék, hogy szeretne háborúba menni."
Szívesen tenném, de készülni kell egyrészt az előzőre, másrészt arra hogy meg kell védeni a hazát az áruló kormányától. Ha behívják ide az oroszokat (ha elbukják az ukránok akkor) akkor kell megvédeni az országunkat, nemcsak az oroszoktól, de az olyan gazemberektől mint te is
Zelenszkij ezzel mossa a harcolók agyát, hogy ők Európát is védik az oroszoktól, ebből is kiderül, hogy hazudik. Putyin nem akar világháborút (vagyis NATO tagállam elleni támadást).
["jelentkezzen Zelenszkijnék, hogy szeretne háborúba menni."
Szívesen tenném bla bla.]
Ugyan már, a húsdarálóba, ami elől az ukránok is menekülnek, ha tehetik, talán még katona sem voltál, fotelharcos. Gépfegyver hangjától összeszarnák magukat egyesek. Nevetséges!
Mindenkinek egy élete van, ópiumfüggő narkós Buddha meghalt, reinkarnációt betiltották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!