Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól tették ők heten, hogy...

Jól tették ők heten, hogy megalakították a Nemzeti Ellenállás Mozgalmat?

Figyelt kérdés

Az már az alapítói névsort végigolvasva is látszik, hogy a szervezet inkább a patrióta oldal felé húz, de Abkarovits Joca, Apáti Bence, György Horváth Zsuzsa, Lajkó Fanni, László András, Szécsényi Dániel, valamint Szűcs Gábor a manifesztóban is kijelentik, hogy nemet mondanak arra, hogy „a globalista erők által kitartott brüsszeli vezetők beavatkozzanak hazánk belügyeibe” és, hogy a „külföldi zsoldban álló politikai kalandorok bábkormányt hozzanak létre Magyarországon.

Forrás: [link]

ma 16:56
1 2
 11/15 DK-s ***** válasza:
50%

#10-nek:

Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy a legjobb védekezés a támdás, igaz?

Tehát szerinted ha az MSZP ezt megtette, akkor a fidesz is elmehet eddig. Amíg nem teszi, kussoljak.

Nekem bele van égve a retinámba egy olyan kép ami elvileg megmagyarázhatatlan, csak ha konspiráció feltételezésébe bocsátkozunk : [link]

Úgyhogy "p'fád lapos".

ma 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
dékás, maradjunk annyiban hogy ha megtörténik valami konkrét akkor pofázhatsz, addig pedig nyugodtan kussolhatsz. előre vetíteni valamit és abból vitát nyitni felesleges.
ma 19:11
 13/15 DK-s ***** válasza:
61%

#12-nek:

Te most mi a faxról ugatsz?

A régi történésekről kezdtél pofázni, majd amikor kaptál egy "gyomrost", hirtelen megint terelni kezdtél?

Mi a faxom vagy te, pásztor, vázze?!

NE TERELJ!

ma 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
19%

ja hogy még én terelek? 😅 oké 🤣🤣🤣

a 11-es válaszod, az terelés. amit én írtam az válasz.

ma 20:50
 15/15 DK-s ***** válasza:
61%
Elkéstél ...
ma 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!