Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már a MÁV vonatok is kigyullad...

Már a MÁV vonatok is kigyulladnak?

Figyelt kérdés

Mikor mond már le a fideszes Lázár?! Tényleg meg kell ahhoz valakinek halnia fideszes hanyagság miatti balesetben?

[link]

jan. 18. 12:42
A kérdező szavazást indított:
Amíg a fidesz van, mindenben vészhelyzet/veszélyhelyzet és katasztófa közeli állapotok lesznek.
Passz vagy kifejtem
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Akkor fog lemondani, ha valaki balesetben veszíti az életét. Bár szerintem még akkor se.
jan. 18. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy öregszenek a mozdonyok és a teljes vasúti hálózat, a fideszes Lázárék pedig nem tesznek semmit (a korrupciós ügyeken kívűl), úgy egyre több balesetre lehet számítani.
jan. 18. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Legalább látnak az utasok mozdonyt, ami füstöl.

Ritka manapság az ilyen.

jan. 18. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Én egyetértek, hogy a Lázár pocsék közlekedési miniszter is, de fűzzük hozzá, eddig is voltak tűzesetek, és nyilván nem csak itthon, illetve a szándekos gyújtogatás sincs kizárva- persze valószínűbb, hogy a tűz oka az őskori fűtőmozdony elavult berendezése volt.
jan. 18. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezért kellett elrendelni a veszélyhelyzetet.
jan. 18. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Megjegyzem, mikor ott dolgoztam,/78-2010 között/ akkor is előfordult. Már akkor fűtésre átalakított, mozdonynak nem nevezhető gépek voltak. Régen, aki ott volt és látta, az tudott róla. Nem volt hír, nem volt net. Ott, Keletiben, csak én személyesen érintett voltam, legalább 15 balesetben. Volt róla maximum egy újság sarkában kétmondatos hír róla.
jan. 18. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Észrevettétek?

Amióta "kegyelmi botrány" magyar péter megjelenése óta vannak komoly gondok MÁV-val?

"Kegyelmi botrány" magyar péter előtt semmi gond nem volt MÁV-val.

Nem furcsa? :)

jan. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!