Debrecenben tutira nem fog soha kigyulladni a CATL akksigyár?
Csak mert az egyik nemrég épült kínai gyáruk most égett fél napon át mint a rongy. Gondolom alig kerül ki szennyező anyag egy ilyen tűz során.

Én meg tudom mondani: mindent megtesznek érte, hogy ne gyulladjon ki - mint minden más gyár kapcsán is. Ennyit tehetnek. Mást mit kéne még?
Te is használsz egy halom akksit. Valahol azokat is le kell gyártani...

"A laptopomon és a telefonomon kívül nincs semmiben akksi."
Hát, azért ha jobban körülnézel... De ez is pont elég: kb. 9 milliárd telefon akksijait legyártani nem kis feladat - és akkor ebben a laptopok még nincsenek is benne:

A CATL több technológia kifejlesztője és alkalmazója, nem tudjuk hogy melyik lesz a befutó?!
Nem csak autóba fognak gyártani!
Majd meglátod, hogy a jövő az, hogy energia-központokat hoznak létre, ahol eltárolják a napközben keletkezett felesleges energiát, amit este majd felhasznál a város! Ilyen már van Londonban, és piszok jól és gazdaságosan működik!
Én hányok a Fidesz minden alakjától, de ez ez egy üzlet valószínű hogy be fog jönni!!!
Ami a füstöt illeti: Koppenhágában a szeméttelep közel a városhoz, és a tetején nyáron is üzemelő sí-pálya van... Bécsben, Szingapúrban is a belvárosban van a szemét égetőműve... És ezek igazán boldog városok!!!

"még épül"
Tehát nagy valószínűséggel aktív gyártás is fog ott folyni, kisebb valószínűséggel nem fog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!