Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is gyanakszik, hogy...

Árokpart kérdése:

Más is gyanakszik, hogy Magyar Péter és jelensége úgymond "gőzleeresztésre" lett létrehozva?

Figyelt kérdés
Egyre jobban kezdek ezen elgondolkozni és több egyre gyanúsabb jelét is látom ennek. Ha kicsit mélyebben megvizsgáljuk ezt a dolgot akkor azt látjuk, hogy szinte a semmiből tört elő idén kora tavasszal. Mellesleg maximálisan futtatva van a kormánypárti sajtóban is gyakorlatilag éjjel-nappal, a lejáratás is inkább az ő malmára hajtja a vizet. A gyűlései nagy létszámúak, az összes engedélyezett még úgy is, hogy mintha egy kampányidőszak lenne. Rendőri jelenlét szinte minimális ezeken a nagygyűléseken. Önmagában a nagygyűléseket kormánypárthoz közeli provokátorok soha nem zavarják meg, mindig békésen véget érnek mégcsak szabálysértés sem történt eddig egyiken sem. Kizárólag a gyaermekkothonokba nem akarják beengedni, illetve ott volt egy kis provokáció szinte mintha az lenne a cél, hogy nemhogy csökkenjen , hanem inkább nőjön a népszerűsége. Eddig mindig az volt a Fidesz taktikája, meg általában az előtte lévő akár Mszp-Szdsz kormányoknak is, hogy akit elelnfélnek tartottak és nem akarták, hogy népszerű legyen azt egyszerűen elhallgatták. Ugyanezt az elhallgatást látom most Geri Tibor és a Szabadság Mozgalom esetében. Mert ennyiből amiket ők írnak az jóval ütösebb mint Magyar Péter alakítása. Más is elgondolkozott már ezen és van gyanúja?
dec. 1. 23:41
1 2
 11/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

"Ha valaki nagyon rég figyeli a politikát az össze tudja rakni, a jeleket."

De hiába figyeli, ha valaki paranoid, úgyis mindenben titkos hátsó szándékokat vél felfedezni, "gyanús jeleket".

Nem tudsz rá hatni.

A konteósok gondolkodása nagyon egyszerű, lényegében ilyenekre vannak kihegyezve, spekulációkra, kognitív torzításokra, random jelenségekben is gyanús minták "felfedezésére".

Ők az összeesküvés-elméletek torzító szemüvegén keresztül látnak mindent.

Holott a politikai döntések (meg úgy a földi élet működésének) megértéséhez is szükség lenne komplex társadalmi dinamikák átlátásárára ahelyett, hogy egyszerűen csak alantas szándékoknak tulajdonítanának mindent.

Az élet nem ilyen egyszerű, vagy ennyire magukból indulnak ki egyesek, saját lelkivilágukból, ki tudja.

A Nárcisztikus Közszereplő is azért lehet szimpatikus ennek a rétegnek, mert hasonló a gondolkodása.

Meglát egy repedezett falat, neki nem Jézus, hanem Orbán ábrázata rajzolódik ki belőle, ahogy figyeli őt.

dec. 2. 08:21
 12/15 anonim ***** válasza:

11, 10 éve az utolsó honi melóm egy olyan munkahely volt, ami, hogy is mondjam, bizonyos formába folyamatosan benne volt a hirekben és a köztudatban -mentségemre legyen szólva, hogy amikor jelentkeztem, nem volt megjelölve a munkahely, nem tudtam utánna nézni és, csak akkor derült ki, hogy hová is megyek, amikor már késő volt-.

Na szóval, ott olyanokat láttam családilag együtt ebédelni vasárnaponként és ölelkezni és egy asztalnán mosolyogva sörözni, akik a TV-ben szó szerint anyázták és hazaárulózták egymást. A saját szememmel láttam, hogy köttetnek azon üzletek, amiket a ruszkibarát külügyminiszterünk kampányolt utána.

Nem paranoia, hanem valóság, hogy az egész egy cirkusz.

dec. 2. 08:27
 13/15 felkelhetetle ***** válasza:

Biztos vagyok abban, hogy tévedsz.

Pont, hogy a 2010-es évek ellenzéke volt a ,,gőzleeresztésre" kifejlesztve. Pl a DK vagy a MSZP, talán a Mi hazánk tökéletes példák a ,,gőzleeresztésre". Ezek olyan pártok, akik folyamatosan kritizálták a kormányt, de pontosan ügyeltek arra, hogy olyan témákat ne érintsenek, ami igazán fájna a kormánynak. Pl nem emlékszem hogy bármelyik is be akarta volna mutatni a korházak vagy a nevelőotthonok valódi állapotát, pedig nekik is volt bejárási joguk.

Nézd meg a tegnapi Menczer produkciót, vagy úgy általában a Fideszes politikusok arcát, amikor a Tiszáról kérdezik őket vagy Orbánnak az arcát, amikor Mp váratlanul elé állt és kezet nyújtott neki.

dec. 4. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:

12

Ilyet, már halottam én is. Illetve, felénk pl: a képviselők pont ezt csinálják. Kamera előtt megy a harc, amúgy meg együtt hülyéskednek meg vihorásznak.

dec. 4. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű-
dec. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!