Magyar Péterrel kapcsolatban mi ez az irrealis messiás várás?
Nézzük tényszerűen. Egy exfideszes, aki a nejének köszönhetöen bújtatott állasokban volt milliókert. Biztosra veszem hogy most is abban lenne ha nem vállnak el.
Egy ilyen emberért hogy lehet ennyire kritikátlanul rajongani?
Hogy lehet tőle várni a megújulást?
Nem arról van szó, aki támogatja de kritikusan nézni.
Ezen, és más platformon is tömegével vannak emberek akik valami messiast látnak benne.
Számomra felfoghatatlan ez az irracionálitas.
Megjegyzem nem szavazok senkire.
Én még nem láttam olyat, hogy bárki is tökéletesnek gondolta, nem is kell annak lennie. Viszont erőt mutat és ezért az emberek elhiszik, hogy képes leváltani a kormányt.
Mindemellett, lehet őt nem szeretni, de azt azért el lehet ismerni, hogy valóban mindent belead és 120%-on pörög. Nem annyiból áll a tevékenysége, mint sok óellenzékinek, hogy néha beül az ATV-be az egyenes beszédbe, vagy kiad valami Facebook közleményt, esetleg elbont egy kordont.
#1 Nincs más?
Mi érdeme van azon kívül hogy nem ő az Orbán?
#5 láttam.
Iszonyat kisarkit mindent.
Nem bírom Ádámot. Van egy szubjektív értelmezés és úgy beszél mintha tény lenne.
Tehát tök mindegy Ádámnak ki az, nem az Orbán és neki ennyi elég és aki nem szavaz rá, azaz áruló.
Ennyi logikai és érvelési hibát lattok benne hogy már fáj
"Nincs messiás elvárás"
Sok embernél tapasztaltam
"A gazdaság végig rossz irányba haladt a covid előtt is,"
Tényszerűen nem igaz. Figyelem a gazdasági mutatókat mar bőven a fidesz előtt óta.
A covid óta igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!