Más is gyanakszik, hogy Magyar Péter és jelensége úgymond "gőzleeresztésre" lett létrehozva?
Népbetegség a paranoid gondolkodásra való hajlam, a pandémiás konspirációs elméletek is így tudtak terjedni.
Nemsokára rá fogsz jönni, hogy a Föld valójában lapos, csak a háttérhatalmak és a gömbhívők direkt bemagyarázzák ezt a gömb dolgot.
Ők bár nem mondtak sosem hazugságot, egyetlen hibájuk az, hogy rendkívül rossz előadók. Egyrészt a kullancs, aki rátapadt, mint légy a szarra a "kumunyikaciós kócs" a nyelvi visszaélések szakértője, folyamatosan beleszól, félbeszakítja, amikor Dr. Geri Tibor próbálja elmagyarázni a lényeget, hogy egy hétköznapi ember is megértse. De összességében nem sokkal szimpatikusabbak, mint az ellenzékiek (Donáth Anna, Jakab Péter, Gyurcsán Ferenc...) az a nő meg egy borzalom, Geri Tibor egy szerény ember, szerethető is lenne, de nagyon rossz előadó, olyan nyögve& adja elő a tudását, mintha vizsgázna.
Elalszol, unalmas...
Magyar Péter meg nagyon gyorsan beszél, nem nyögdécsel és ez nagyon fontos, hogy hallgatható legyen. Donáth Anna sem hazudott soha erről a rezsimről, és ő is gyorsbeszédű, de nincs karizmája, nem fog milliókat magamellé állítani.
A másik fontos, hogy Geri Tibor a szobájából akarta megváltani Magyarországot, és elment néhány interjúra Viva Natura, de nem járta az országot, hanem a Facebookon akarta elérni, amit ott lehetetlen. Szóval a mai nap tanulsága legyen az, hogy hiába mond.valaki igazat, fontosabb ki mondja, és hogyan mondja.
Nem, nem csak Árokpart van vele igy, engem nem Árokpartnak hivnak, de én is igy vagyok.
Nézd meg, mi történik Budapesten a közgyűlésben, nézd meg, kinek jó ez.
Nézd meg, hogy szavaznak a Tisza képviselői az EP-ben, nézd meg, kinek jó ez.
Nézd meg, hogy hogy állnak az óellenzéki számok és nézd meg, kinek jó ez.
Nézd meg, hogy honnan jött az az ember és nézd meg, hogy kit segitett évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!